Zomer in Amersfoort

Deze zomer wordt anders dan we gewend zijn, want de vakantie plannen zijn gewijzigd! Dit jaar ligt de eindbestemming iets dichterbij, maar dat hoeft zeker niet minder leuk te zijn. Amersfoort is een bijzondere bestemming en het Bergteam kan niet wachten om u mee te nemen in onze schitterende omgeving.

Kidsproof!

Het Bergteam heeft het Berghotel voor de zomer kidsproof gemaakt! Klik op de foto om te zien wat er voor uw kids is geregeld.

Zomerse hotelarrangementen

Bekijk alle hotelarrangementen

Mooiste terras van Amersfoort

Ons terras is onze grootste trots! Onder de weelderige wisteria is het heerlijke vertoeven met plekken in de zon en in de schaduw. De diverse zitjes zijn heerlijk voor een borrel, lunch of diner! Bekijk aan de rechterzijde alvast de menukaart.

Klik hier voor onze Zomer in Amersfoort Blog en lees wat er allemaal te doen is tijdens uw vakantie in Amersfoort!

Zomerse feesten en partijen

De zomer is begonnen en ons terras leent zich weer perfect voor een gezellige borrel of een zomerse partij. Heeft u iets te vieren, zoals uw verjaardag, jubileum of uw bruiloft? Neem contact op met Maureen en kom gezellig een kop koffie drinken! Zij laat u graag onze mogelijkheden zien en denkt mee om van uw gelegenheid een vrolijke viering te maken.

033 – 422 4222