Quarantaine Arrangement

In quarantaine voor of na uw bezoek aan het buitenland? Verblijf 10 dagen bij het Berghotel voor een ontspannen quarantaine ervaring. Klik hier voor het advies over quarantaine van de rijksoverheid.

Prijs arrangement o.b.v. 1 persoon 1.000 euro
Toeslag 2e persoon 300 euro
Budget variant (1 kamer, 1 persoon) 650 euro
Budget toeslag (1 kamer, 2e persoon) 300 euro

Procedure van arriveren 

1. Geef telefonisch of per e-mail door hoe laat u zult arriveren.
2. Draag bij aankomst u een mondkapje en houd minimaal 1,5 meter afstand van onze gasten en medewerkers.
3. Desinfecteer uw handen contactloos en vraag bij de receptie naar uw check-in pakket.
4. Ga direct naar uw hotelkamer, vul daar het registratieformulier in en doe het getekend in de bijgevoegde enveloppe retour.
5. Bel de receptie om aan te geven dat u deze op de gang legt om een afgesproken tijd zodat het direct kan worden opgehaald.

Verblijf

U verblijft 10 nachten bij ons en dient het gehele verblijf op uw hotelkamer te blijven. Indien u noodzakelijk uw hotelkamer moet verlaten neemt u ten alle tijden eerst contact op de manager on duty om dit in goede banen te leiden. U krijgt twee hotelkamers, een slaapkamer en een woonkamer.

Hierbij zijn twee opties mogelijk:
1. Uw kamers zijn verbonden door een tussendeur en zijn gelegen aan de vliegzijde.
2. Uw kamers zijn niet verbonden door een tussendeur en beide kamers hebben een balkon of terras.

Wanneer u van kamer wisselt draagt u een mondkapje, zijn uw handen gedesinfecteerd en geeft u voorbijgangers ten minste 1,5 meter ruimte.

De inhoud van uw arrangement:

 • 10 dagen in quarantaine

 • Contactloos verblijf

 • 3 maaltijden per dag

 • Sportfaciliteiten in de kamer

 • Wifi verbinding op de kamer

 • Onbeperkt koffie, thee en water op de kamer

 • Dagelijkse schone handdoeken

 • Iedere 3 dagen schoon bedlinnen

 • Schoonmaak faciliteiten

 • Boekenservice

 • Boodschappenservice

Neem direct contact op

Reviews

Dhr. Mantel

december/januari

Het verblijf was aangenaam, kamers waren voldoende groot voor mij, een aantal TV zenders doen het niet, maar verder was alles naar wens. Ook het eten was goed, zeker het avond eten was goed op smaak en goed bereidt! Kortom verblijf is prima bevallen!

Eten en drinken

Iedere dag krijgt u drie gevarieerde en gezonde maaltijden. U geeft door hoe laat u tussen 07:00 uur en 20:00 uur uw ontbijt, lunch en diner wenst te ontvangen. De maaltijden worden om die tijd voor uw deur geplaatst zodat u die contactloos kunt aannemen. Dagelijks krijgt u twee stuks fruit, in de middag bouillon en een gezonde hartige snack. Uw koelkast is gevuld met gekoeld water. Op de kamer staat een YesPlease koffie apparaat voor onbeperkt koffie en een waterkoker met theezakjes. U kunt ook verse munt en gember bestellen.

Activiteiten & service

Voor uw dagelijkse workout heeft u een sportmat, diverse gewichten en weerstandbanden in de kamer. Indien gewenst hebben wij een tablet/laptop voor u beschikbaar om op YouTube diverse gratis workouts/14 dagen challenges te volgen. Wij adviseren u graag. U heeft gratis Wi-Fi in de kamer. U kunt gebruik maken van onze boekenservice. Vraag Engels- en Nederlandstalige boeken bij ons aan op genre en wij verzorgen het voor u. Op verzoek en voor eigen rekening doen wij uw boodschappen, van supermarkt tot drogisterij.

Schoonmaak

Iedere dag op een samen afgestemde tijd heeft u schoonmaak materiaal tot uw beschikking. Omdat u het gehele verblijf op uw kamer blijft, dient u uw kamer zelf schoon te maken.  U ontvangt dagelijks schoon bad linnen en iedere drie dagen schoon bedlinnen. Voor uw gebruikte bad- en bedlinnen krijgt u een waszak. U kunt uw waszak buiten uw kamer plaatsen en de receptie bellen, dan wordt het voor u opgehaald.

Contact

Neem contact op met Maureen, Supervisor Front Office & Back Office, voor uw vragen, verzoeken en kamer reserveringen. Maureen denkt graag met u mee over de mogelijkheden! Neem contact op door te mailen naar welkom@bestwesternamersfoort.nl, te bellen naar 033 – 422 42 22 of maak gebruik van het contactformulier.

Contact formulier