Lang verblijf bij uw tweede thuis

Het Bergteam heet u graag van harte welkom in de warmste huiskamer van Amersfoort, ook voor een langere periode. Wilt u aan de verbouwingen ontsnappen, bent u op familiebezoek of bent u voor zaken in Amersfoort? Het Berghotel is een uiterst geschikte locatie als u voor langere tijd in Amersfoort wilt verblijven.

De voordelen van uw lange verblijf bij het Berghotel? U wordt ontvangen door één van de managers van het Berghotel wie u een rondleiding door het hotel geeft. Het Berghotel is centraal gelegen, met de A28 en A1 én het station binnen een straal van 1 kilometer. Bovendien is het op loopafstand van het schilderachtige centrum van Amersfoort. Toch is het hotel in één van de meest rustieke gebieden van Amersfoort gelegen; bovenop de groene Amersfoortse Berg. Uiteraard is er ruim voldoende gratis parkeergelegenheid en een oplaadpunt voor elektrische auto’s. U krijgt korting in onze brasserie en op het ontbijtbuffet. Uw echtgenoot mag in het weekend gratis bij u verblijven. Uw bed- en bad linnen wordt regulier verschoond. U heeft toegang tot gratis wireless internet en kunt gebruik maken van onze wasservices en onze fitnessruimte. Fietshuur is 1 dag per week gratis voor u. Door de centrale ligging, de prettige sfeer en het warme onthaal, voelt u zich meteen thuis.

Reserveren

Neem contact op met Kirsten Kooijman. U kunt bellen naar 033 – 422 42 22, mailen naar reserveringen@bestwesternamersfoort.nl
of vul het contactformulier in.

Longstay mogelijkheden

Afhankelijk van uw verblijfsduur wordt de prijs als volgt bepaald:

14 dagen tot 1 maand – € 60,00
1 tot 3 maanden – € 57,50
3 tot 6 maanden – € 55,00

Ieder lang verblijf arrangement houdt in dat u van de volgende aanbiedingen gebruik kan maken:

  • 10% korting op uw restaurantrekening
  • Ontbijt voor € 10,00
  • Speciaal dagmenu voor € 17,50
  • Echtgenoten verblijven gratis van vrijdag tot zondag (exclusief ontbijt)
Voorwaarden

De contracten voor 1 en voor 2 maanden kunnen tussentijds niet worden opgezegd. Mocht u eerder uitchecken dan dient het gehele bedrag van het contract (minimum 4 nachten p/week) te worden betaald. Facturatie geschiedt per maand vooruit en dient betaald te zijn op de eerste van de maand. Hierbij wordt er een factuur opgesteld voor de minimale nachten. Eind van de maand volgt de factuur voor extra nachten en F&B welke binnen 2 weken betaald dient te worden. Bij een contract van 3-6 maanden geldt een minimum van 3 maanden en een opzegtermijn van 1 maand ingaande de 1e van de volgende maand.

Offerte aanvragen