Lang verblijf bij uw tweede thuis

Ook voor een langere periode heet Het Bergteam u graag van harte welkom in de warmste huiskamer van Amersfoort. Wilt u ontsnappen aan verbouwingen, bent u op familiebezoek, of bent u bijvoorbeeld voor zaken in Amersfoort? Als u voor langere tijd in Amersfoort wilt verblijven, is het Berghotel is een uiterst geschikte locatie.

De voordelen van uw longstay bij het Berghotel? Kort na aankomst geeft één van de managers van het Berghotel u een rondleiding door het hotel. Het Berghotel is centraal gelegen, binnen 1 kilometer van snelwegen A28 en A1 én het Centraal Station. Bovendien bevindt het schilderachtige centrum van Amersfoort zich op loopafstand, terwijl het hotel toch in één van de meest rustieke gebieden van Amersfoort is gelegen: bovenop de groene Amersfoortse Berg.

Uiteraard is er ruim voldoende gratis parkeergelegenheid en een oplaadpunt voor elektrische auto’s. U krijgt korting in onze brasserie en op het ontbijtbuffet. Uw partner mag in het weekend gratis bij u verblijven. Uw bed- en bad linnen wordt regelmatig verschoond. U heeft toegang tot gratis draadloos internet én u kunt gebruik maken van onze wasdiensten en fitnessruimte. Erop uit? Fietshuur is één dag per week gratis voor u. Door de centrale ligging, de prettige sfeer en het warme onthaal, voelt u zich meteen volledig thuis.

Reserveren

Neem contact op met Maureen.
U kunt bellen naar 033 – 422 42 22, mailen naar welkom@bestwesternamersfoort.nl
of vul het contactformulier in.

Tijdelijk Thuis arrangement

Voor uw langere verblijf kunt u het Tijdelijk Thuis arrangement boeken. Het tijdelijk thuis arrangement is speciaal voor u, om in een warme thuisomgeving te verblijven tot u weer naar uw eigen thuis kan gaan. Maak een keuze uit twee varianten met alle faciliteiten van dien. U kunt met diverse extra’s uw arrangement uitbreiden en uw verblijf nog comfortabeler maken. Alles is mogelijk, als u zich maar thuis voelt. Klik op de knop voor de opties of neem contact op met bovenstaande contactgegevens van Maureen.

Arrangement bekijken

Voorwaarden

Langere verblijven tot twee maanden kunnen niet tussentijds worden opgezegd. Checkt u eerder uit? Dan dient het gehele bedrag van de overeenkomst (min. 4 nachten per week) te worden voldaan.

Facturatie geschiedt per maand vooruit en dient op de eerste van de maand te zijn voldaan. Hierbij wordt een factuur opgesteld voor het minimale aantal nachten. Aan het einde van elke maand volgt de factuur voor eventuele extra overnachtingen en overige bestedingen, hiervoor geldt een betaaltermijn van twee weken. Voor uw lang verblijf van 3 tot 6 maanden geldt een minimum van 3 maanden en een opzegtermijn van 1 maand welke in gaat op de eerste dag van de volgende maand.

Offerte aanvragen