Kom tot rust in onze comfortabele hotelkamers en laat ons u ontzorgen. Geniet van de speciale services en faciliteiten die u worden geboden door het hartverwarmende Bergteam. Ontdek ook de prachtige stad Amersfoort en haar omgeving door één van onze arrangementen te boeken. Kies voor het kamer type dat bij al uw wensen aansluit.

Kamer boeken
Comfort Double

Deze stijlvolle comfort kamer is van alle gemakken voorzien. De warme kleuren creëren een fijn thuisgevoel. U kunt in alle rust genieten van uw verblijf in het Berghotel.

Deluxe Twin

De Deluxe Twin kamer is een modern chique kamer met paarse en zilveren details. Het comfortabele twin bed, de riante zitgelegenheid en de ruime badkamer zijn van alle gemakken voorzien.

Superior Twin

Deze kamer heeft een ruim oppervlak met een comfortabel twin bed. Het fris ingerichte interieur geeft de kamer een moderne twist. De ruime zithoek zorgt er voor dat deze kamer ook extra geschikt is voor een langer verblijf.

Comfort Single

Deze stijlvolle Comfort Single kamer is van alle gemakken voorzien. De warme kleuren creëren een fijn thuisgevoel. U kunt in alle rust genieten van uw verblijf in het Berghotel.

Superior Single

De Superior Single kamer is een zeer ruime eenpersoonskamer. De fris moderne kamer met haar elegante design is ruimtelijk en licht. De luxe faciliteiten zorgen voor een superieur verblijf.

Bruidssuite

In de romantische Bruidssuite komt u helemaal tot rust en kunt u nagenieten van uw bruiloft. Vier uw huwelijk in stijl in de exclusieve suite, voorzien van een kingsize hemelbed en jacuzzi.

Contact opnemen

Onze hotelkamers hebben soms een andere vorm of detail dan op de foto’s is weergegeven. Ongeacht de kleine verschillen, beschikt iedere kamer over dezelfde faciliteiten. Heeft u naar aanleiding van de informatie over de kamertypes een vraag, opmerking of suggestie? Neem contact op door te mailen naar welkom@bestwesternamersfoort.nl of door te bellen naar 033 – 422 42 22.

Meer informatie