Hotel Arrangementen

Welkom thuis, bij Berghotel Amersfoort. Geniet optimaal van uw verblijf door een arrangement te kiezen dat geheel bij u past. Onze arrangementen zijn in samenwerking met mooie activiteiten en bezienswaardigheden in Amersfoort. De keistad is een veelzijdige stad met diverse evenementen, festivals, maar liefst 350 monumenten, schitterende natuurgebieden en zo nog veel meer. Men raakt er dan ook nooit uitgekeken. Ontdek het schilderachtige centrum, doe inspiratie op bij het Mondriaan huis, ga een dagje naar de dierentuin of maak een prachtige wandeling of fietstocht door Amersfoortse natuurgebieden zoals de Utrechtse Heuvelrug. U kunt bij onze receptie een fiets huren en op onze website kunt u routes vinden. Arrangementen kunnen naar wens worden aangepast.

All inclusive arrangementen

Lente Special

Ontdek aangenaam Amersfoort all inclusive

Ontdek aangenaam Amersfoort! Historisch, kunstzinnig en gastvrij.
Bekijk het all inclusive arrangement.

Lente Special

Proef het voorjaar vanaf de groene Amersfoortse Berg! Kom tot rust in het lentezonnetje en ontdek de regio. Wij brengen uw ontbijt en diner naar uw kamer!

Meer informatie
Meer informatie

Bruidsarrangement

Mondriaan arrangement

DierenPark arrangement

Wegh der Weegen arrangement

Bruids arrangement

Vier de mooiste momenten van uw leven bij het Berghotel. Onze romantische bruidssuite is perfect om uw huwelijksnacht, jubileum of de liefde te vieren. De Jacuzzi, het balkon en de romantische aankleding creëren uw speciale avond samen.

Mondriaan arrangement

Ontdek alles over het leven en het werk van Piet Mondriaan en laat u inspireren! Geniet van onze prachtige stad en vergeet niet onze Mondriaanwand te bekijken…

DierenPark arrangement

Geniet van de vrolijke snuiters in DierenPark Amersfoort. Plezier voor de hele familie, samen op avontuur. Na een dagje dierentuin is het heerlijk vertoeven in uw comfortabele hotelkamer.

Wegh der Weegen arrangement

Het grootste infrastructurele project van de Gouden Eeuw, de prachtige Utrechtseweg. Het begon allemaal als de Wegh der Weegen. Ontdek het wandelend of op de fiets met dit arrangement!

Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Contact opnemen

Heeft u vragen over een van onze arrangementen? Neem contact met ons op. Bel 033-422 42 22, stuur een e-mail naar welkom@bestwesternamersfoort.nl of vul het contactformulier in.