Hotel Arrangementen

Welkom thuis, bij Berghotel Amersfoort. Geniet optimaal van uw verblijf door een arrangement te kiezen dat geheel bij u past. Onze arrangementen zijn in samenwerking met mooie activiteiten en bezienswaardigheden in Amersfoort. De keistad is een veelzijdige stad met diverse evenementen, festivals, maar liefst 350 monumenten, schitterende natuurgebieden en zo nog veel meer. Men raakt er dan ook nooit uitgekeken. Ontdek het schilderachtige centrum, doe inspiratie op bij het Mondriaan huis, ga een dagje naar de dierentuin of maak een prachtige wandeling of fietstocht door Amersfoortse natuurgebieden zoals de Utrechtse Heuvelrug. U kunt bij onze receptie een fiets huren en op onze website kunt u routes vinden. Arrangementen kunnen naar wens worden aangepast.

Februari Special: Liefde is Goud arrangement

Het Bergteam houdt van Valentijnsdag en daarom vieren wij de hele maand februari de liefde! Het Bergteam gelooft dat liefde goud waard is! 💖 Daarom is het romantische ‘Liefde Is Goud’ arrangement speciaal voor u gecreëerd. Ervaar een warm welkom met een liefdes-aperitief en geniet van het intieme Sharing Dinner in de Brasserie. Overnacht in een romantische hotelkamer en begin de dag op een roze wolk bij het uitgebreide ontbijtbuffet 💕 Geniet van een volledig verzorgd Valentijnsarrangement in onze warme huiskamer.

Valentijnsarrangement

Ontvangst met liefdes aperitief
Overnachting in een romantisch versierde kamer en chocolade.
Uitgebreid ontbijtbuffet met diverse Valentijns-items
‘Liefde-gaat-door-de-maag’ diner

Bruidsarrangement

Uw intieme bruiloft zoals u altijd gedroomd hebt in het karakteristieke Berghotel.
Als de mooiste dag van uw leven bijna afgelopen lijkt… heeft het Bergteam nog een romantisch arrangement voor u achter de hand! Geniet samen in een luxe en romantisch ingerichte suite. Relax in de tweepersoons jacuzzi en kom helemaal tot rust in het Kingsize hemelbed. ’s Morgens serveert het Bergteam een heerlijk vers ontbijt in uw suite. Wij vragen u vriendelijk om dit arrangement telefonisch te reserveren, de receptie staat u met veel plezier te woord. Wilt u een fles champagne of een andere special reserveren voor in uw suite? Geef uw wensen aan en wij doen ons uiterste best om uw wensen te laten uitkomen.

 • Overnachting in de romantische bruidssuite
 • Kingsize hemelbed
 • Tweepersoons jacuzzi
 • Vers ontbijt op bed in uw suite

Prijs per twee personen vanaf € 189,00

Wegh der Weegen arrangement

De Utrechtseweg of de Amersfoortsestraat, zoals men hem kent, is een eeuwenoude verbintenis tussen Amersfoort en Utrecht, origineel de ‘Wegh der Weegen’ genaamd. Deze Wegh der Weegen is maar liefst 11 kilometer lang en kaarsrecht! Het grootste infrastructurele project van de provincie Utrecht in de Gouden Eeuw. Het Bergteam is dan ook zeer trots dat het Berghotel het beginpunt is van deze historische weg. Geniet van een overnachting in een comfortabele hotelkamer met een drie-gangen diner. Start de dag goed met een uitgebreid ontbijt in de Jacob van Campenzaal met uitzicht over de Wegh der Weegen

 • Overnachting in comfortabele kamer
 • Uitgebreid ontbijtbuffet
 • Driegangendiner
 • Fiets- en wandelroutes

Prijs per persoon vanaf € 79,00

DierenPark arrangement

“Met slurf of zonder slurf. Kakelbont of camouflage. Sommige dieren moet je gewoon met je eigen ogen zien!” Met het DierenPark arrangement gaat u een dagje naar DierenPark Amersfoort. Over de prairie, langs het Rijk der Reuzen, door de Stad der Oudheid –  even pauzeren bij restaurant de buitenplaats – vlieg door naar Snavelrijk, op avontuur bij de Expeditie Rivier en sluit af met het Zwarte Woud en Dinopark.

Na zo’n beestachtig gezellige dag komt u voldaan terug bij het Berghotel. Geniet van een drankje uit ons Hollands Assortiment en daarna met de voeten omhoog op uw comfortabele hotelbed.

 • Overnachting in een comfortabele hotelkamer
 • Uitgebreid ontbijtbuffet
 • Drankje uit Hollands assortiment
 • Entree DierenPark Amersfoort

Prijs per persoon vanaf € 59,50

Mondriaan arrangement

Piet Mondriaan (1872) geboren in Amersfoort, heeft tot zijn 8e levensjaar in de Keistad gewoond en heeft daarna de hele wereld rond gereisd met zijn beroemde rood-blauw-geel composities. Mondriaan is voornamelijk bekend door zijn abstracte ‘Boogie Woogie’. Hij heeft echter in veel meer stijlen geschilderd en de meest bijzondere werken gecreëerd. Het Mondriaanhuis in Amersfoort heeft een prachtige expositie die iedere bezoeker van de stad gezien moet hebben. Neem ook een kijkje in onze vitrine, onderdeel van de Mondriaan wand in het Berghotel. Reserveer voor € 29,50 extra per persoon een driegangendiner.

 • Overnachting in comfortabele hotelkamer
 • Uitgebreid ontbijtbuffet
 • Koffie of thee met gebak
 • Entree Mondriaanhuis

Prijs per persoon vanaf € 59,25

Arrangement Reserveren

Neem contact op en reserveer een van onze arrangementen. Bel 033-422 42 22, stuur een e-mail naar welkom@bestwesternamersfoort.nl of vul het contactformulier in.