Hotel Arrangementen

Welkom thuis, bij Berghotel Amersfoort. Geniet optimaal van uw verblijf door een arrangement te kiezen dat geheel bij u past. Onze arrangementen zijn in samenwerking met mooie activiteiten en bezienswaardigheden in Amersfoort. De keistad is een veelzijdige stad met diverse evenementen, festivals, maar liefst 350 monumenten, schitterende natuurgebieden en zo nog veel meer. Men raakt er dan ook nooit uitgekeken. Ontdek het schilderachtige centrum, doe inspiratie op bij het Mondriaan huis, ga een dagje naar de dierentuin of maak een prachtige wandeling of fietstocht door Amersfoortse natuurgebieden zoals de Utrechtse Heuvelrug. U kunt bij onze receptie een fiets huren en op onze website kunt u routes vinden. Arrangementen kunnen naar wens worden aangepast.

CitySpa arrangement

Culinair arrangement

All inclusive arrangementen

CitySpa arrangement

Ontspannen in CitySpa Amersfoort met een behandeling naar keuze. Kom volledig tot rust op de groene Amersfoortse Berg met ons CitySpa arrangement

Culinair arrangement

Geniet culinair in Brasserie Berghotel van de verrassingen uit de keuken! De hele avond genieten met een viergangendiner in de warmste huiskamer van Amersfoort.

Ontdek aangenaam Amersfoort all inclusive

Ontdek aangenaam Amersfoort! Historisch, kunstzinnig en gastvrij.
Bekijk het all inclusive arrangement.

Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie

Toerist in eigen Stad

Zomer Special

Citytrip arrangement

Toerist in eigen Stad

Speciaal voor de Amersfoorters: ontdek aangenaam Amersfoort vanaf een ander perspectief! Bekijk de Toerist in eigen stad Special.

Zomer Special

Vier de zomer op de zonnige Berg! Fiets de zomer in met onze zomer special.

Citytrip arrangement

Ontdek aangenaam Amersfoort tijdens een citytrip door de Keistad! Met een stadsplattegrond en de geheimen van het Bergteam ontdekt u de mooiste plekjes in onze prachtige stad. Bekijk de historische highlights, fiets door de natuur en doe inspiratie op in de musea. Heerlijk om een paar dagen weg te zijn in eigen land!

Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie

Mondriaan arrangement

DierenPark arrangement

Wegh der Weegen fietsarrangement

Mondriaan arrangement

Ontdek alles over het leven en het werk van Piet Mondriaan en laat u inspireren! Geniet van onze prachtige stad en vergeet niet onze Mondriaanwand te bekijken…

DierenPark arrangement

Geniet van de vrolijke snuiters in DierenPark Amersfoort. Plezier voor de hele familie, samen op avontuur. Na een dagje dierentuin is het heerlijk vertoeven in uw comfortabele hotelkamer.

Wegh der Weegen fietsarrangement

Fiets de Keistad door vanaf de Wegh der Weegen. Het grootste infrastructurele project van de Gouden Eeuw, de prachtige Utrechtseweg. Ontdek aangenaam Amersfoort op de fiets met dit arrangement!

Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Contact opnemen

Heeft u vragen over een van onze arrangementen? Neem contact met ons op. Bel 033-422 42 22, stuur een e-mail naar welkom@bestwesternamersfoort.nl of vul het contactformulier in.