Belangrijk Bericht

Geachte gast,

Tijdens de persconferentie van 13 oktober is besloten dat hotels open mogen blijven en hotelgasten nog gebruik mogen maken van de brasserie. Alle arrangementen op deze pagina zijn nog boekbaar. Wij verzoeken u om uw lunch en diner tijdig in de brasserie te reserveren, óók als deze bij uw arrangement inbegrepen zijn. Zo kunnen we zorgen dat de maximum van 30 personen en de 1,5e meter afstand worden gewaarborgd. Wij danken u hartelijk voor uw begrip en medewerking en kijken er naar uit om u veilig te mogen verwelkomen.

Met hartelijke groet,

Mariska Lourens en Mark van Rooijen
Directie Berghotel Amersfoort

Klik op de knop voor aangepast aanbod, maatregelen en de corona update.

Berghotel en COVID-19
Hotel Arrangementen

Welkom thuis, bij Berghotel Amersfoort. Geniet optimaal van uw verblijf door een arrangement te kiezen dat geheel bij u past. Onze arrangementen zijn in samenwerking met mooie activiteiten en bezienswaardigheden in Amersfoort. De keistad is een veelzijdige stad met diverse evenementen, festivals, maar liefst 350 monumenten, schitterende natuurgebieden en zo nog veel meer. Men raakt er dan ook nooit uitgekeken. Ontdek het schilderachtige centrum, doe inspiratie op bij het Mondriaan huis, ga een dagje naar de dierentuin of maak een prachtige wandeling of fietstocht door Amersfoortse natuurgebieden zoals de Utrechtse Heuvelrug. U kunt bij onze receptie een fiets huren en op onze website kunt u routes vinden. Arrangementen kunnen naar wens worden aangepast.

Wildarrangement

Kerst op de Berg

Toerist in eigen Stad

Wild arrangement

Ervaar vanaf 1 oktober het wild arrangement op de Berg en geniet van een heerlijk wild menu in onze brasserie! In de herfst is Amersfoort prachtig om de natuur te ontdekken, maar ook te winkelen in het overdekte winkelcentrum.

Kerstarrangement

Vier de kerstdagen met een warm verblijf bij het Berghotel! Geniet samen van een culinair kerstmenu en blijf in de stemming met een feestelijk ontbijt. Beleef Amersfoort in de winter en toch warmer dan ooit.

Toerist in eigen Stad

Ontdek aangenaam Amersfoort vanuit de ogen van een toerist! Met een stadsplattegrond en de geheimen van het Bergteam ontdekt u de mooiste plekjes in onze prachtige stad. Bekijk de historische highlights, fiets door de natuur en doe inspiratie op in de musea. Heerlijk om een paar dagen weg te zijn in eigen stad!

Bekijk arrangement
Bekijk arrangement
Bekijk arrangement

Tijdelijk Thuis arrangement

Culinair arrangement

All inclusive arrangementen

Tijdelijk Thuis arrangement

Verblijf tijdens uw verbouwing of verhuizing op de Berg voor een vertrouwde tijdelijke thuisbasis.

Culinair arrangement

Geniet culinair in Brasserie Berghotel van de verrassingen uit de keuken! De hele avond genieten met een viergangendiner in de warmste huiskamer van Amersfoort.

Ontdek aangenaam Amersfoort all inclusive

Ontdek aangenaam Amersfoort! Historisch, kunstzinnig en gastvrij.
Bekijk het all inclusive arrangement.

Bekijk arrangement
Bekijk arrangement
Bekijk arrangement

Mondriaan arrangement

DierenPark arrangement

Wegh der Weegen fietsarrangement

Mondriaan arrangement

Ontdek alles over het leven en het werk van Piet Mondriaan en laat u inspireren! Geniet van onze prachtige stad en vergeet niet onze Mondriaanwand te bekijken…

DierenPark arrangement

Geniet van de vrolijke snuiters in DierenPark Amersfoort. Plezier voor de hele familie, samen op avontuur. Na een dagje dierentuin is het heerlijk vertoeven in uw comfortabele hotelkamer.

Wegh der Weegen fietsarrangement

Fiets de Keistad door vanaf de Wegh der Weegen. Het grootste infrastructurele project van de Gouden Eeuw, de prachtige Utrechtseweg. Ontdek aangenaam Amersfoort op de fiets met dit arrangement!

Bekijk arrangement
Bekijk arrangement
Bekijk arrangement

Contact

Neem contact op met Maureen, Supervisor Front Office & Back Office, voor uw vragen, verzoeken en kamer reserveringen. Maureen denkt graag met u mee over de mogelijkheden! Neem contact op door te mailen naar welkom@bestwesternamersfoort.nl, te bellen naar 033 – 422 42 22 of maak gebruik van het contactformulier.

Contact formulier