Het Bergteam

Het Bergteam heet u van harte welkom in de warmste huiskamer van Amersfoort. De klassieke gastvrijheid is hartverwarmend en geeft u het gevoel dat u thuis bent. Zo streven wij naar excellente service en proberen wij altijd uw wensen te laten uitkomen. Uw gastheer of gastvrouw van de banqueting zorgt voor al uw vergaderwensen. De keukenbrigade onder leiding van Gerrit verzorgt uw gerecht van kwaliteit en houdt rekening met uw eventuele allergieën of dieetwensen. De receptie helpt u met al uw vragen en verzoeken, natuurlijk met een grote glimlach.

Mark van Rooijen
Mark van RooijenDirecteur & Gastgever
“Op de Amersfoortse Berg is niets onmogelijk. Van een officiële meeting tot een intiem diner; het Bergteam maakt het tot een succes.”
Mariska Lourens
Mariska LourensCommercieel Directeur
“In de warmste huiskamer van Amersfoort staat onze klassieke gastvrijheid centraal. Het Bergteam zorgt met liefde voor dat warme thuisgevoel.”
Sanne Gijzel
Sanne GijzelFront-Office Supervisor
“Samen met de meiden van de receptie zorgen wij voor een warm welkom. Graag beantwoorden wij al uw vragen en doen er alles aan om uw uw wensen uit te laten komen.”
Maureen van Looijengoed
Maureen van LooijengoedServicemedewerker Reserveringen
“Iedere reservering verdient de juiste aandacht. Door een passende offerte op te stellen en goed contact te onderhouden organiseren wij voor u een succesvolle bijeenkomst.”
Kirsten Kooijman-Smit
Kirsten Kooijman-SmitGuest Relations Manager
“Welkom thuis, een gevoel dat iedere gast en het Bergteam dichter bij elkaar brengt”

Great Place To Work

Onze organisatie voldoet aan de criteria van goed werkgeverschap door het behalen van de vereiste scores op het Great Place to Work medewerkersonderzoek en de analyse van de organisatiecultuur. Om deze reden erkent Great Place to Work onze organisatie met de titel Great Place to Work Certified.