Het Bergteam

Het Bergteam heet u van harte welkom in de warmste huiskamer van Amersfoort. De klassieke gastvrijheid is hartverwarmend en geeft u het gevoel dat u thuis bent. Zo streven wij naar excellente service en proberen wij altijd uw wensen te laten uitkomen. Uw gastheer of gastvrouw van de banqueting zorgt voor al uw vergaderwensen. De keukenbrigade onder leiding van Gerrit verzorgt uw gerecht van kwaliteit en houdt rekening met uw eventuele allergieën of dieetwensen. De receptie helpt u met al uw vragen en verzoeken, natuurlijk met een grote glimlach.

Mark van Rooijen
Mark van RooijenDirecteur & Gastgever
“Op de Amersfoortse Berg is niets onmogelijk. Van een officiële meeting tot een intiem diner; het Bergteam maakt het tot een succes.”
Mariska Lourens
Mariska LourensCommercieel Directeur
“In de warmste huiskamer van Amersfoort staat onze klassieke gastvrijheid centraal. Het Bergteam zorgt met liefde voor dat warme thuisgevoel.”
Kirsten
KirstenGuest Relations Manager
“Welkom thuis, een gevoel dat iedere gast en het Bergteam dichter bij elkaar brengt. Het is onze missie om u vertrouwd gevoel te geven, service met een persoonlijke touch.”
Maureen
Maureen Supervisor Front- en Backoffice
“Ons receptie team zorgt iedere dag met veel plezier dat u van een prettig verblijf bij het Berghotel geniet.”
Ellen
EllenServicemedewerker Reserveringen
“Iedere reservering verdient de juiste aandacht. Door een passende offerte op te stellen en goed contact te onderhouden organiseren wij voor u een succesvolle bijeenkomst.”
Mirthe Lindeboom
Mirthe LindeboomMarketing Manager
“Het Berghotel is een magische plek met een prachtige historie, in het charmante Amersfoort gelegen. Een schitterend verhaal om te blijven vertellen.”
Celinde
CelindeSupervisor Bediening
Miriam
MiriamSupervisor Bediening
Gerrit
GerritChef

Best Workplace 2020

Onze organisatie heeft dit jaar voor het eerst meegedaan aan Great Place to Work en staat direct in de Top 10 Best Large Workplaces! We hebben als ambitie om het aardigste bedrijf van Nederland te worden, zijn en blijven. In het Great Place to Work medewerkersonderzoek scoren we hoog op de onderlinge verbondenheid en plezier. In de analyse van de organisatiecultuur laten we qua werkgeversbeleid hoge scores zien op thema’s als Vieren en Bedanken, passend bij onze ambitie. Volgens Great Place to Work is onze gastvrijheid terug te zien in alle facetten van de organisatie.