Het Bergteam

Het Bergteam heet u van harte welkom in de warmste huiskamer van Amersfoort. De klassieke gastvrijheid is hartverwarmend en geeft u het gevoel dat u thuis bent. Zo streven wij naar excellente service en proberen wij altijd uw wensen te laten uitkomen. Uw gastheer of gastvrouw van de banqueting zorgt voor al uw vergaderwensen. De keukenbrigade onder leiding van Liam verzorgt uw gerecht van kwaliteit en houdt rekening met uw eventuele allergieën of dieetwensen. De receptie helpt u met al uw vragen en verzoeken, natuurlijk met een grote glimlach.

Arthur Hagenbeek
Arthur HagenbeekOperationeel Directeur
“Op de Amersfoortse Berg is niets onmogelijk. Van een officiële meeting tot een intiem diner; het Bergteam maakt het tot een succes.”
Mariska Lourens
Mariska LourensCommercieel Directeur
“In de warmste huiskamer van Amersfoort staat onze klassieke gastvrijheid centraal. Het Bergteam zorgt met liefde voor dat warme thuisgevoel.”
Aniek Nijman
Aniek NijmanFront-Office Manager
Samen met de meiden van de receptie zorgen wij voor een warm welkom. Graag beantwoorden wij al uw vragen en doen er alles aan om uw uw wensen uit te laten komen.”
Liam O'Neill
Liam O'NeillExecutive Chef
“In de keuken staat een creatief team. Alle koks werken vanuit hun kracht en zetten iedere dag weer een spektakel neer om onze gasten culinair te verrassen.”
Maureen van Looijengoed
Maureen van LooijengoedServicemedewerker Reserveringen
“Iedere reservering verdient de juiste aandacht. Door een passende offerte op te stellen en goed contact te onderhouden organiseren wij voor u een succesvolle bijeenkomst.
Kirsten Kooijman-Smit
Kirsten Kooijman-SmitYield & Revenue Expert - Servicemedewerker Reserveringen
“De juiste oplossing voor iedere bijeenkomst, dat is ons streven. Door mee te denken in de wensen van onze gasten organiseren wij uw evenement op maat.”