Amersfoort krijgt weer een vijf sterren hotel

De warmste huiskamer van Amersfoort wordt al een dagje ouder. Karakteristiek, sfeervol en vertrouwd, zo is het schitterende Berghotel. Voor haar 116e verjaardag kreeg het Berghotel een gouden metamorfose, welke begon met een nieuw logo. Het nieuwe logo is afgeleid van het allereerste logo dat het Berghotel gekend heeft. De kroon, waar het allemaal mee begonnen is, staat weer met trots op ons merk! Nieuw in het logo zijn de kleuren. “De kleur van de ‘B’ is Hague blue, welke staat voor geborgenheid, veiligheid en comfort. De gouden accenten zijn er om het magisch te maken, het gouden randje aan onze vijf sterren gastvrijheid. De vijf stippen staan voor de groei die het Berghotel door gaat maken, het Bergteam heeft de ambitie om als Berghotel een vijfsterren hotel te worden.” De hoogtepunten tot nu toe? De nieuwe website is live, een nieuwe toiletgroep is net geopend en de eerste vergaderruimte heeft een smart board!

De mannen van de Vaal voor Verf zijn begonnen met het schilderen van muren, deuren en plafonds. Het nieuwe logo werd toen kracht bij gezet met de tekst ‘Welcome Home’. Een prachtig schilderij van Wendy Albas kreeg een ereplekje. Naast de receptiebalie is de vitrine omgetovert tot Wand van Mondriaan. De wand is met de hand beschilderd, geïnspireerd op de laatste werken van Piet Mondriaan. De vitrine presenteert merchandise, verzorgd door het Mondriaanhuis. Stijlvolle lampen en spiegels doen hun intrede en geven een fijne sfeer aan het geheel.

Trots zijn we onder andere op de nieuwe toiletgroep. Onze gasten hebben meer toiletten om gebruik van te maken, wat zowel een praktische verbetering is, als een feest voor het oog, met een prachtige combinatie van wit marmer, Hague blue en goud.

Ook onze eerste gerenoveerde vergaderruimte is een nieuwe trots. Het smartboard is een uitkomst voor iedere bijeenkomst. Naast de technologie is ook de look en feel van de ruimte aanzienlijk verbetert. Nieuwe vloerbedekking, gordijnen en een likje verf hebben wonderen verricht. De stoelen zijn opnieuw gestoffeerd en een inspirerende quote op de wand is de finishing touch voor een succesvolle bijeenkomst.

Het volgende project: de hotelkamers. Wat er precies gaat veranderen is nog een verrassing…