Belangrijk Bericht

Geachte gast,

Tijdens de persconferentie van 12 januari is besloten dat uw bijeenkomst alleen mag plaatsvinden (op 1M5 afstand) wanneer u binnen de uitzonderingen valt. Klik hier voor de uitzonderingen op de website van Rijksoverheid. Indien u vragen heeft of met ons wil overleggen, neem vooral contact met ons op, wij staan u graag te woord. Wij danken u hartelijk voor uw begrip en medewerking en kijken er naar uit om u veilig te mogen verwelkomen.

Met hartelijke groet,

Mariska Lourens en Mark van Rooijen Commercieel Directeur en F&B Manager Berghotel

Klik op de knop voor aangepast aanbod, maatregelen en de corona update.

Berghotel en COVID-19

Hybrid Meetings

Let’s meet apart, together!

Het hybride antwoord op uw event uitdaging

Groots samenkomen in het ‘nieuwe normaal’ – het is een uitdaging, maar zeker haalbaar! Het Bergteam biedt u de oplossing: hybride bijeenkomsten. Een hybride bijeenkomst is de perfecte combinatie van een intieme live setting en een sterke live-stream verbinding. Via het internet zijn uw deelnemers of gasten online aanwezig bij uw congres of event. Juist in deze tijden is het zo belangrijk om met elkaar in contact te blijven. Heeft u vragen rondom uw geplande event of bent u op zoek naar een geschikt alternatief? Onze experts staan voor u klaar om u te adviseren en uw zorgen uit handen te nemen!

  • U wilt de doelstelling van uw bijeenkomst niet zomaar laten varen en dit jaar nog behalen?
  • U bent genoodzaakt om na te denken over het budget voor uw event en andere alternatieven?
  • U bent in voor nieuwe kansen en op zoek naar productieve mogelijkheden?

Wij hebben een ideaal aanbod in live-stream pakketten om uw hybride bijeenkomst te organiseren. Zo kunt u uw bijeenkomst laten opnemen om te delen en later terug te kijken. Wat u ook wenst, met de hedendaagse technologie is alles is mogelijk. U kunt via deze weg dezelfde bijeenkomst succesvol laten plaatsvinden zonder risico’s te nemen met grote groepen. Zo werken we samen om uw doelen te bereiken.

Zie hieronder onze pakketten of vraag direct uw offerte aan.

Vraag uw offerte aan

De voordelen op een rijtje

Vraag direct advies

Pakketten

1. Start-up hybride live-stream pakket

Laptop met ingebouwde microfoon en camera
Gebruik van GoToMeeting platform
Audiovisueel technicus
Inclusief op- en afbouw
Totaal exclusief BTW: 75 euro
Extra deelnemer: 20 euro per persoon
Maximaal 15 personen

1. Interactief hybride live-stream pakket

Gebruik van laptop
Kwalitatieve streaming camera webcam
Richtmicrofoon voor interactiviteit (bereik 3 meter)
Gebruik van GoToMeeting platform
Audiovisueel technicus
Inclusief op- en afbouw
Totaal exclusief BTW: 125 euro
Extra deelnemer: 20 euro per persoon
Maximaal 15 personen

1. Extra hybride live-stream pakket basic

Camera op statief, inclusief bekabeling en videoschakelaar
Video encoder
Geluidstafel + 3 x DPA tafelmicrofoon
Bediening door externe technicus
Audiovisuele technicus
Inclusief op- en afbouw
Totaal exclusief BTW: 1.999 euro

2. Extra hybride live-stream pakket extended

Camera op statief, inclusief bekabeling en videoschakelaar
Video encoder
Geluidstafel + 3 x DPA tafelmicrofoon
Bediening door externe technicus
Basis licht set
Audiovisuele technicus
Inclusief op- en afbouw
Totaal exclusief BTW: 2.999 euro

3. Extra hybride live-stream pakket premium

3 x PTZ camera + regie
video encoder
Geluidstafel + 3 x DPA tafelmicrofoon
Uitgebreid licht set
Camera operator
Audiovisueel technicus
Inclusief op- en afbouw
Totaal exclusief BTW: 4.999 euro

Extra opties

Extra deelnemers 20 euro per persoon
Debattafel/talk show tafel 350 euro inclusief transport
Vimeo Premium platform om naartoe te streamen 70 euro per maand
(met chat, Q&A, polls etc.)

Hybrid Meeting Catering Box

 Hybrid Meeting Catering Box

In samenwerking met onze partner 2Food hebben wij een exclusieve Hybrid Meeting catering box ontwikkeld. Normaal gesproken verwennen wij uw gasten op locatie met onze heerlijke lekkernijen en dranken. Dat is helaas niet voor iedereen mogelijk tijdens een Hybride Live-stream. De Healthy Live box biedt dé uitkomst om toch uw gasten die thuis zitten te verwennen! Daarnaast heeft deze box vol smaakvolle healthy drinks & bites alles in zich om er voor te zorgen dat de aandacht erbij gehouden wordt tijdens uw webinar of online award show!

Naast de drinks & bites kunt u zelf een flyer of boodschap toevoegen aan de box en is de print op de voorkant volledig te branden naar uw voorkeur! U weet vast wel een sponsor van uw digitale event die de catering box wilt sponsoren in ruil voor extra branding en een mooie boodschap!

De box bestaat uit diverse gezonde bites & drinks van natuurlijke producten. Variërend van een fruit smoothie tot aan biologische powerreep!

Inhoud

• Biologische Reep van Raw Bite
• Fruit smoothie van MySmoothie
• Soda van Bionade
• Popcorn van John Altman
• Heerlijke theeselectie van Yogi Tea
• Verfrissende Icetea van Yogi Tea
• Gezonde noten mix van Mani

Geef bij uw reservering aan dat u graag gebruik maakt van onze catering box service, dan regelen wij de rest!

Behaal uw doelstelling met vergroot bereik

U bent niet compleet gebonden aan een maximale capaciteit van een eventlocatie. Naast de exclusieve live deelnemers is er ongelimiteerde toegangscapaciteit tot de live-stream, nationaal en internationaal. De live-stream wordt opgenomen en op ieder moment deelbaar met uw doelgroep. De opname levert u waardevolle content en tal van mogelijkheden om met uw doelgroep in contact te blijven, denk hierbij bijvoorbeeld aan teasers voor een volgend event of aparte video’s per spreker.

Blijf binnen uw budget

In deze tijd hoeft u uw congres of event niet uit te stellen, er zijn nog steeds mogelijkheden. Middels de live-stream pakketten die wij bieden voor uw hybride event of congres kunt u binnen het budget uw doelstellingen behalen en zichtbaar blijven bij uw doelgroep. De pakketten kennen verschillende prijscategorieën, hiermee houdt u zelf de regie over uw budget en bepaalt u zelf welke het beste bij uw event en organisatie past. Hulp nodig? Onze experts zoeken graag samen met u naar een gepast alternatief.

Nieuwe kansen en productiviteit

Het hybride event biedt nieuwe inkomstenstromen door middel van prijs- en doelgroep differentiatie. Denk bijvoorbeeld aan verschillende prijzen die u aan uw deelnemers kan vragen. Instappen wanneer dit voor hen wenselijk is, of later op een gepast moment de beelden terugkijken. Uw deelnemers blijven hierdoor productief op een zowel efficiënte als effectieve manier. Doordat uw event of congres in een online omgeving lang(er) zichtbaar blijft biedt dit tevens interessante kansen voor sponsoren die zich aan uw content kunnen verbinden.

Duurzaam bijeenkomen

Het gebruik maken van een live-stream pakket is een duurzaam alternatief voor bijeenkomen, vanwege een beperkt aantal reisbewegingen en levert daarmee een mooie bijdrage aan een schonere wereld. Zo kan u ervoor kiezen om deelnemers fysiek uw event te laten bijwonen (weliswaar naar capaciteit), of om het online op gepaste afstand te laten volgen. Ook deelnemers die niet aanwezig kunnen zijn, kunnen uw congres gemakkelijk en zonder te reizen vanuit huis terugkijken op een later moment.

Meer informatie?

Heeft u vragen of bent u nieuwsgierig naar meer informatie over onze pakketten?
Bent u geïnteresseerd in onze diensten en komt u graag in contact met een van onze experts om samen tot een gepast resultaat te komen?

Vul ons offerteformulier in en we nemen spoedig contact met u op.

Vraag uw offerte aan