Het kenmerkende gerecht voor het Berghotel dat al 117 jaar dé klassieker van Amersfoort is…

Tafel reserveren

Steak Tartaar Woensdag

Het Bergteam is trots op haar menukaart. Deze bestaat volledig uit kenmerkende gerechten voor het Berghotel. Steak Tartaar is onze klassieke parel op de menukaart. Om haar de glorie te geven die zij verdient bieden wij u iedere woensdag 25% korting* op onze Steak Tartaar om haar te leren kennen. U wordt gegarandeerd verliefd op onze Steak Tartaar, dat is onze belofte aan u.

“Steak Tartaar is één van de kenmerkende gerechten van de keuken van het Berghotel, daar zijn wij ontzettend trots op. Het is een uniek, klassiek gerecht dat niet te overtreffen is met soortgelijke ingrediënten. De perfectie in de samenhang van smaak en textuur is iets wat wij het liefst met u willen delen!”

Steak Tartaar – ons recept

Steak Tartaar is een klassiek gerecht met een authentieke bereidingswijze. Voor de ultieme ervaring komt u van Steak Tartaar genieten in de warmste huiskamer van Amersfoort, waar het al een ruime eeuw wordt geserveerd. Wij gunnen het iedereen om hier van te genieten en om de ervaring mee naar huis te nemen. Het Bergteam heeft dan ook geen geheimen voor u – wanneer u Steak Tartaar bij ons bestelt krijgt u het recept van ons cadeau!

Over het vlees

Het Bergteam vindt Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen erg belangrijk. Daarom vertellen wij u graag over onze bewuste samenwerking met EcoFields. Alle vleesgerechten van onze menukaart bevatten uitsluitend vlees van EcoFields. Hier zijn wij ontzettend blij mee, want EcoFields heeft als enige boer met kalveren in Nederland het Beter Leven Keurmerk met drie sterren. Dit betekent dat de kalveren alle ruimte krijgen, altijd daglicht hebben en iedere dag lekker naar buiten mag. Er wordt zijn hele leven gezorgd dat hij het goed heeft. Voor de consument is belangrijk om te weten dat, anders dan het gebruikelijke vlees, deze kalveren voor de slacht compleet vrij zijn van antibiotica. Wanneer een kalf ziek is geweest en antibiotica toegediend heeft gekregen wordt er minimaal drie maanden niet geslacht. Het voer van de kalveren is puur en voedzaam, wat terug te zien is in het vlees. Het vlees is puur, schoon en extra (h)eerlijk!

Voorwaarden Steak Tartaar actie

  • Op woensdag bieden wij 25% korting op Steak Tartaar – dit is alleen op de woensdag
  • Deze actie geldt alleen voor Steak Tartaar en niet voor andere vergelijkbare gerechten
  • Steak Tartaar maken wij niet vegetarisch of veganistisch, wij willen het klassieke imago van het gerecht graag in ere houden
  • Deze actie is geldig met ingang van 11 maart 2020 voor onbepaalde tijd
  • Het Bergteam is niet verantwoordelijk voor de spontane liefde die er ontstaat voor onze Steak Tartaar