Iedere maandag met elkaar om tafel, ouderwets genieten van ‘wat de pot schaft’!

Tafel reserveren
Schuif aan maandag

Schuif aan tafel om samen te genieten van een verse maaltijd, met liefde bereid door onze chef! In de warmste huiskamer van Amersfoort kunt u iedere maandag aanschuiven voor de maaltijd van de week. Iedereen is welkom en van harte uitgenodigd om samen aan tafel te gaan. Denk aan bijvoorbeeld een goed gevulde pasta, een seizoensgebonden stamppot of een andere passende maaltijd voor het moment.

Voor 19,50 kunt u aan tafel voor een gezamenlijke maaltijd met een drankje.

“Wij vinden het belangrijk om elkaar te ontmoeten en net als in iedere warme huiskamer is samen eten een belangrijk moment. U bent iedere maandag van harte welkom om aan te schuiven om samen te genieten van de maaltijd die wij die maandag serveren. Of u een dagje niet wil koken, nieuwe mensen wil ontmoeten of behoefte heeft aan een gezellig gesprek, u kunt altijd aanschuiven!”

Voorwaarden Schuif aan maandag

  • Iedere maandag is er een gerecht bedacht die u op dezelfde dag van ons verneemt. (er wordt uiteraard rekening gehouden met allergieën en/of dieetwensen)
  • Het gerecht wordt door de chef bedacht. Er is dus geen keuze mogelijk. Iedere zondag is het eerste glas witte, rosé of rode huiswijn gratis bij een lunch of diner. Deze actie is enkel van toepassing op onze fantastische huiswijn.
  • Schuif aan maandag bestaat vanaf 1 juli 2020 voor onbepaalde tijd.
  • Het Bergteam is niet verantwoordelijk voor de ultieme gezelligheid die tijdens schuif aan maandag ontstaat.