Dé vergeten dagen verdienen 10% korting!

Wij helpen u graag bij het opnieuw plannen van uw bijeenkomst 

In de warmste huiskamer van Amersfoort staat klassieke gastvrijheid hoog in het vaandel. Dat wij uw bijeenkomsten bij het Berghotel in de helft van maart en april niet hebben mogen faciliteren, was voor ons dan ook onnatuurlijk. Daarom hebben we een manier bedacht voor het succesvol herplaatsen van uw bijeenkomst bij Berghotel Amersfoort. Graag delen wij met u Dé Vergeten Dagen actie. Dit zijn de data die dit jaar nog voldoende beschikbaarheid bieden en daarom de perfecte gelegenheid zijn voor uw bijeenkomst! Omdat we u zo missen geven wij u op die dagen 10% korting op de eindfactuur. Zo zorgen we samen dat de gemiste bijeenkomsten op een prettige manier worden ingehaald.

Puzzel

Het Bergteam staat klaar om u te helpen met deze puzzel. Via deze weg delen we vast een aantal tips die mogelijk kunnen bijdragen aan een beschikbare en voordelige oplossing. Zo kunt u er bijvoorbeeld af wijken van uw reguliere dagen en periodes. Het Berghotel heeft namelijk nog ruime beschikbaarheid in bijvoorbeeld de vakantieperiodes, op avonden of weekenddagen. Maar ook andere dagen van de week of een aantal aaneengesloten dagen kunnen wellicht een oplossing zijn. Wij noemen ze Dé Vergeten Dagen. Om het ook voor u aantrekkelijk te maken bieden wij u op deze zogenoemde Vergeten Dagen extra voordelige tarieven. Op zowel nieuwe bijeenkomsten als verplaatste bijeenkomsten op deze Vergeten Dagen ontvangt u 10% extra korting!

Onverhoopt geen plek tijdens de actieperiode in uw vertrouwde Berghotel? Het Bergteam denkt graag met u mee om uw bijeenkomst ter verplaatsen naar een andere locatie. Natuurlijk met dezelfde actievoordelen.

Wij willen nogmaals benadrukken dat de veiligheid en hygiëne van onze gasten en collega’s ons eerste belang is. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk hygiëne is voor u en uw gasten. En dat u zich vanwege het Coronavirus mogelijk extra zorgen maakt. Daarom introduceren we nu vast onze ‘Meeting Hygienics’, waarmee we u een bijeenkomst garanderen met optimale hygiëne. Binnenkort meer!

De actieperiode

Maandag 6 juli t/m zondag 13 september

Maandag 12 oktober t/m zaterdag 24 oktober

Zaterdag 19 december t/m zondag 17 januari

Maandag t/m zondag van 18:30 – 22:00 uur

Actievoorwaarden

  • Geldig voor alle type bijeenkomsten en groepsgroottes
  • Niet geldig op reeds geplande boekingen of verplaatsingen in de actieperiode
  • Wel geldig voor verplaatsingen buiten naar binnen de actieperiode
  • Alleen geldig onder vermelding van de actiecode: 16081BHA
  • Exclusief diensten van derden

Contact opnemen

Heeft u naar aanleiding van de informatie over deze actie vragen, opmerkingen of suggesties? Ellen denkt graag met u mee! Neem contact op door te mailen naar welkom@bestwesternamersfoort.nl, te bellen naar 033 – 422 42 22 of maak gebruik van het contactformulier.

 033 – 422 42 22

 welkom@bestwesternamersfoort.nl

Ja, ik maak graag gebruik van de actie