Welkom in Brasserie Berghotel

Neem plaats in de warmste huiskamer van Amersfoort en ervaar onze passie voor gastvrijheid. Laat ons keukenteam u culinair verrassen tijdens een uitgebreid diner. Geniet van een thema-diner door een arrangement te kiezen. Perfecte balans tussen smaak, kleur en verhoudingen, in combinatie met de schitterende wijnen, uitgezocht door onze Sommelier Hanno Schüller.

Tafel reserveren
Wild Menu |  € 38,50

Het Wildseizoen is geopend en de lekkerste gerechten worden tevoorschijn getoverd door onze getalenteerde keuken. Geniet van een smaak sensatie tijdens uw diner met dit exclusieve limited edition Wild Menu.

Trio van wild
Coppo di parma van wild zwijn, rilette van eend, hertenham

Wildbouillion

Wildstoofpot
met puree van aardappel en knolselderij

Hazelnoot parfait
met huisgemaakte brownie en karamel saus

Gin & Tonic Menu |  € 39,50

Geniet van een fris zomer menu met Gin & Tonics, perfect op smaak samengesteld. Ervaar een smaak sensatie en laat uw zintuigen prikkelen. Neem plaats op ons zonneterras en ontspan in onze oase van rust. Traditioneel wijn bij uw gerechten? Ook daar heeft Sommelier Hanno Schüller suggesties voor.

Haring tartaar met rode biet, crème fraîche en dressing van zilveruitjes

Kalfsoester met een bonbon van eendenlever, crème van doperwt en kalfsjus en gerookte paprika

Aardbei, Aardbei en Aardbei, gemarineerd, huisgemaakt ijs en lavendel.

High Wine | € 20,50

Geniet van een High Wine met Tapas in onze brasserie of op het zonneterras. Uw gastheer of gastvrouw serveert een tapasplank met onder andere serranoham, gemarineerde olijven, wraps, brood met tapenade, gedroogde tomaatjes, oude kaas, mini augurkjes, gerookte zalm, cherry tomaatjes, gedroogde worst en zoutjes. Deze heerlijke tapas hapjes worden geserveerd met twee glazen wijn per persoon. De inhoud van de tapas is niet per definitie zoals bovenstaand genoemd. Onze chef laat zijn creativiteit iedere dag weer in de vrije loop, zodat er altijd iets bijzonders wordt geserveerd.

High Tea | € 22,75

Geniet van een uitgebreide High Tea in Brasserie Berghotel. De High Tea wordt door uw gastheer of gastvrouw geserveerd in drie gangen. Hierbij zijn de eerste en derde gang zoet en de tweede gang hartig. De ruimte keuze uit losse theeën van Teastreet zorgen dat uw High Tea extra speciaal wordt. De warme en rijke smaken zijn eindeloos te combineren met de heerlijke hapjes.

Appeltaart van Oma’s recept
Huisgemaakte smoothie van vers fruit
Huisgemaakte boterkoek
Huisgemaakte brownies
Red velvet

Seizoenssoep
Wrap met zalm en roomkaas
Sandwich Serranoham en tomaat
Mini bolletjes met kaas en pesto

Warme scones met geslagen room en vruchten jam
Diverse chocolaatjes en bonbons