Belangrijk Bericht

Geachte gast,

Tijdens de persconferentie van 2 februari 2021 is besloten dat hotels open mogen blijven. Helaas zijn we genoodzaakt om onze brasserie te sluiten en is ook roomservice geen mogelijkheid tot ten minste 15 maart 2021. Daarom bieden wij vanaf vandaag onze afhaalservice weer actief aan en willen wij u vragen om een cadeaubon aan te schaffen die u in betere tijden weer bij ons mag inleveren. Heeft u vragen of twijfelt u of iets wel of niet mag? Neem gerust contact met ons op, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Samen staan we sterk đź’›

Met hartelijke groet,

Mariska Lourens en Mark van Rooijen Commercieel Directeur en F&B Manager Berghotel

Klik op de knop voor aangepast aanbod, maatregelen en de corona update.

Berghotel en COVID-19
Brasserie arrangementen

Neem plaats in de warmste huiskamer van Amersfoort en ervaar onze passie voor gastvrijheid. Laat ons keukenteam u culinair verrassen met onze
brasserie arrangementen. Geniet van een thema-diner door een arrangement te kiezen. Perfecte balans tussen textuur, kleur en smaak.

Tafel reserveren

High Beer | 29,50

Geniet van onze nieuwste special; de High Beer! Het Bergteam serveert een rijkelijk gevulde tapasplank. Denk aan wraps, tapenade met brood, zoutjes, diverse soorten kaas en worst en nog meer lekkere hartige verrassingen. Bij de tapasplank wordt per persoon een licht en een donkerder speciaalbier geschonken op basis van het seizoen.

High Beer

High Wine | 20,50

Geniet van een uitgebreide High Wine met een rijkelijk gevulde tapasplank. Denk aan wraps, tapenade met brood, zoutjes, diverse soorten kaas en worst en nog meer lekkere hartige verrassingen. Uiteraard kan de wijn hierbij niet ontbreken. Deze heerlijke tapas hapjes worden geserveerd met twee glazen wijn per persoon, proost op een gezellige tijd!

High Wine

High Tea | 22,75

Gezellig samen High Tea’en in Jacobs Tearoom. Geniet van een etagère vol met huisgemaakte zoete en hartige lekkernijen en zoveel kopjes thee als u wenst. De keuze is reuze uit het assortiment van losse theeĂ«n van Teastreet. De warme en rijke smaken zijn eindeloos te combineren met de heerlijke hapjes. Perfect voor een gezellige middag genieten.

High Tea

Gin & Tonic Menu |  39,50

Geniet van een fris zomer menu met Gin & Tonics, perfect op smaak samengesteld. Ervaar een smaak sensatie en laat uw zintuigen prikkelen. Neem plaats op ons zonneterras en ontspan in onze oase van rust. Traditioneel wijn bij uw gerechten? Ook daar heeft het Bergteam fantastische suggesties voor.

Gin & Tonic Menu

Quick Lunch |  24,95

Lunchen in onze brasserie en maar een uur de tijd? Bestel bij de bedieningsbrigade de Quick-Lunch en geniet van een twee-gangen verrassingslunch. Uiteraard worden dieetwensen en allergieën meegenomen in de menukeuze. In onze brasserie is alle ruimte om rustig te vergaderen en te lunchen.

033 – 422 4222