Brasserie arrangementen

Neem plaats in de warmste huiskamer van Amersfoort en ervaar onze passie voor gastvrijheid. Laat ons keukenteam u culinair verrassen met onze
brasserie arrangementen. Geniet van een thema-diner door een arrangement te kiezen. Perfecte balans tussen textuur, kleur en smaak.

Tafel reserveren

High Beer | 29,50

Geniet van onze nieuwste special; de High Beer! Het Bergteam serveert een rijkelijk gevulde tapasplank. Denk aan wraps, tapenade met brood, zoutjes, diverse soorten kaas en worst en nog meer lekkere hartige verrassingen. Bij de tapasplank wordt per persoon een licht en een donkerder speciaalbier geschonken op basis van het seizoen.

High Beer

High Wine | 20,50

Geniet van een uitgebreide High Wine met een rijkelijk gevulde tapasplank. Denk aan wraps, tapenade met brood, zoutjes, diverse soorten kaas en worst en nog meer lekkere hartige verrassingen. Uiteraard kan de wijn hierbij niet ontbreken. Deze heerlijke tapas hapjes worden geserveerd met twee glazen wijn per persoon.

High Wine

High Tea | 22,75

Geniet van een uitgebreide High Tea in Brasserie Berghotel. De High Tea wordt door uw gastheer of gastvrouw geserveerd in drie gangen. Hierbij zijn de eerste en derde gang zoet en de tweede gang hartig. De ruimte keuze uit losse theeën van Teastreet zorgen dat uw High Tea extra speciaal wordt. De warme en rijke smaken zijn eindeloos te combineren met de heerlijke hapjes.

High Tea

Gin & Tonic Menu |  39,50

Geniet van een fris zomer menu met Gin & Tonics, perfect op smaak samengesteld. Ervaar een smaak sensatie en laat uw zintuigen prikkelen. Neem plaats op ons zonneterras en ontspan in onze oase van rust. Traditioneel wijn bij uw gerechten? Ook daar heeft het Bergteam fantastische suggesties voor.

Gin & Tonic Menu

Quick Lunch |  24,95

Lunchen in onze brasserie en maar een uur de tijd? Geen probleem! Bestel bij de bedieningsbrigade de Quick-Lunch en geniet van een twee-gangen verrassingslunch. Uiteraard worden dieetwensen en allergieën meegenomen in de menukeuze. In onze brasserie is alle ruimte om rustig te vergaderen en te lunchen.

033 – 422 4222