Vrolijk bericht, uw attentie alstublieft!

Geachte gast – Tijdens de corona-crisis blijft ons hotel geopend en vanaf 1 juni 12:00 uur mogen ook ons restaurant en terras weer open!
Graag vragen wij u om een tafel te reserveren. Ook kunt u uw bijeenkomsten weer bij ons inplannen!
Voor informatie over ons preventiebeleid inzake het Corona-virus, klik hier.

Reserveer uw tafel
Het Bergteam telt af...
0
0
0
0
Days
0
0
Hours
0
0
Minutes
0
0
Seconds
Welkom in Brasserie Berghotel

Neem plaats in de warmste huiskamer van Amersfoort en ervaar onze passie voor gastvrijheid. Laat ons keukenteam u culinair verrassen tijdens een uitgebreid diner. Geniet van een thema-diner door een arrangement te kiezen. Perfecte balans tussen smaak, kleur en verhoudingen.

Tafel reserveren
Wijn op Zondag

Graag bieden wij u iedere zondag bij uw lunch en diner de lekkerste huiswijn van Amersfoort van het huis aan. Waarom? Simpel: u bent goud waard! De zondag is het perfecte moment om te genieten van een glas heerlijke wijn in uw tweede thuis.

Wijn op Zondag
Steak Tartaar Special

Steak Tartaar is één van de kenmerkende gerechten van de keuken van het Berghotel, daar zijn wij ontzettend trots op. Het is een uniek, klassiek gerecht dat niet te overtreffen is met soortgelijke ingrediënten. De perfectie in de samenhang van smaak en textuur is iets wat wij het liefst met u willen delen!

Steak Tartaar
High Beer | € 29,50

Geniet van onze nieuwste special; de High Beer! Het Bergteam serveert een rijkelijk gevulde tapasplank. Denk aan wraps, tapenade met brood, zoutjes, diverse soorten kaas en worst en nog meer lekkere hartige verrassingen. Bij de tapasplank wordt per persoon een licht en een donkerder speciaalbier geschonken op basis van het seizoen.

High Beer
High Wine | € 20,50

Geniet van een uitgebreide High Wine met een rijkelijk gevulde tapasplank. Denk aan wraps, tapenade met brood, zoutjes, diverse soorten kaas en worst en nog meer lekkere hartige verrassingen. Uiteraard kan de wijn hierbij niet ontbreken. Deze heerlijke tapas hapjes worden geserveerd met twee glazen wijn per persoon.

High Wine
High Tea | € 22,75

Geniet van een uitgebreide High Tea in Brasserie Berghotel. De High Tea wordt door uw gastheer of gastvrouw geserveerd in drie gangen. Hierbij zijn de eerste en derde gang zoet en de tweede gang hartig. De ruimte keuze uit losse theeën van Teastreet zorgen dat uw High Tea extra speciaal wordt. De warme en rijke smaken zijn eindeloos te combineren met de heerlijke hapjes.

High Tea

Gin & Tonic Menu |  € 39,50

Geniet van een fris zomer menu met Gin & Tonics, perfect op smaak samengesteld. Ervaar een smaak sensatie en laat uw zintuigen prikkelen. Neem plaats op ons zonneterras en ontspan in onze oase van rust. Traditioneel wijn bij uw gerechten? Ook daar heeft het Bergteam fantastische suggesties voor.

Gin & Tonic Menu
Quick Business Lunch |  € 24,95

Zakelijke lunch gepland en maar een uur de tijd?
Geen probleem! Bestel bij de bedieningsbrigade
de Quick-Business-Lunch en geniet van een
twee-gangen verrassingslunch. Uiteraard worden
dieetwensen en allergieën meegenomen in de
menukeuze. In onze brasserie is alle ruimte om
rustig te vergaderen en te lunchen.