Welkom in Brasserie Berghotel

Neem plaats in de warmste huiskamer van Amersfoort en ervaar onze passie voor gastvrijheid. Laat ons keukenteam u culinair verrassen tijdens een uitgebreid diner. Geniet van een thema-diner door een arrangement te kiezen. Perfecte balans tussen smaak, kleur en verhoudingen.

Tafel reserveren
Love ❤ | € 90 (2p.)

Liefde-gaat-door-de-maag-diner

Vier de liefde in de warmste huiskamer van Amersfoort. Verras uw grote liefde met een Sharing Dinner in Brasserie Berghotel. Geniet van het driegangendiner en maak het spannend met de speciale Love Battle.

Bekijk en reserveer
High Beer | € 29,50

Geniet van onze nieuwste special; de High Beer! Het Bergteam serveert een rijkelijk gevulde tapasplank. Denk aan wraps, tapenade met brood, zoutjes, diverse soorten kaas en worst en nog meer lekkere hartige verrassingen. Bij de tapasplank wordt per persoon een licht en een donkerder speciaalbier geschonken op basis van het seizoen.

High Beer
High Wine | € 20,50

Geniet van een uitgebreide High Wine met een rijkelijk gevulde tapasplank. Denk aan wraps, tapenade met brood, zoutjes, diverse soorten kaas en worst en nog meer lekkere hartige verrassingen. Uiteraard kan de wijn hierbij niet ontbreken. Deze heerlijke tapas hapjes worden geserveerd met twee glazen wijn per persoon.

High Wine
High Tea | € 22,75

Geniet van een uitgebreide High Tea in Brasserie Berghotel. De High Tea wordt door uw gastheer of gastvrouw geserveerd in drie gangen. Hierbij zijn de eerste en derde gang zoet en de tweede gang hartig. De ruimte keuze uit losse theeën van Teastreet zorgen dat uw High Tea extra speciaal wordt. De warme en rijke smaken zijn eindeloos te combineren met de heerlijke hapjes.

High Tea

Gin & Tonic Menu |  € 39,50

Geniet van een fris zomer menu met Gin & Tonics, perfect op smaak samengesteld. Ervaar een smaak sensatie en laat uw zintuigen prikkelen. Neem plaats op ons zonneterras en ontspan in onze oase van rust. Traditioneel wijn bij uw gerechten? Ook daar heeft het Bergteam fantastische suggesties voor.

Gin & Tonic Menu
Quick Business Lunch |  € 24,95

Zakelijke lunch gepland en maar een uur de tijd?
Geen probleem! Bestel bij de bedieningsbrigade
de Quick-Business-Lunch en geniet van een
twee-gangen verrassingslunch. Uiteraard worden
dieetwensen en allergieën meegenomen in de
menukeuze. In onze brasserie is alle ruimte om
rustig te vergaderen en te lunchen.