Ontbijt

Uw ontbijt vind iedere morgen plaats in Jacobs Tearoom  van 07:00 uur tot 10:00 uur en op zaterdag en zondag zelfs tot 11:00 uur. Zo wordt er een etagière met een heerlijk vers ontbijt geserveerd. Deze is rijkelijk gevuld met diverse soorten brood uit de oven, beschuit, ontbijtkoek en crackers. Beleg deze naar wens zoet, met hagelslag, pindakaas of jam. Kies voor hartig met kaas, vleeswaren en gekookte eieren. Geniet daarnaast van variaties aan yoghurt en hangop, vers fruit, cruesli en muesli. Daarbij geniet u van diverse sappen, melk en koffie en thee.

Wanneer u dat wenst serveert uw gastheer/gastvrouw verse Jus d’Orange, glutenvrij brood en kunt u diverse bereidingen van ei krijgen. Heeft u allergieën of dieetwensen? Geef deze alstublieft bij het maken van uw reservering door, dan houd onze keuken rekening met uw verzoek.

Zakelijk ontbijt

Wilt u graag in een aparte ruimte ontbijten met uw gezelschap of ontbijt u graag in uw vergaderzaal? Uiteraard kan dat geregeld worden. Neemt u hiervoor contact op met Maureen van Looijengoed om de mogelijkheden en wensen door te spreken.

Contact opnemen