Ontbijt buffet

Het uitgebreide ontbijtbuffet staat iedere morgen van 07:00 uur tot 10:00 uur en op zaterdag en zondag zelfs tot 11.00 uur klaar met heerlijke verse producten. Zo staan er manden met diverse soorten brood vers uit de oven, wit, bruin, ciabatta en natuurlijk croissantjes. Beleg uw broodjes zoet, met hagelslag, pindakaas van de pindakaaswinkel of jam. Kies voor hartig met kaas, vleeswaren, salades en gekookte eieren. Geniet van variaties aan yoghurt en hangop, vers fruit, cruesli en muesli. Het buffet is natuurlijk gevuld met Jus d’Orange, smoothies, fruitwater en koffie en thee. Ook staan er diverse cakejes en allerlei soorten handfruit.

Wanneer u dat wenst serveert uw gastvrouw verse Jus d’Orange, glutenvrij brood en diverse bereidingen van ei krijgen. Heeft u allergieën of dieetwensen? Geef deze alstublieft bij het maken van uw reservering door, dan kan onze keuken rekening houden met uw verzoek.

Zakelijk ontbijt

Wilt u graag in een aparte ruimte ontbijten met uw gezelschap of ontbijt u graag in uw vergaderzaal? Uiteraard kan dat geregeld worden. Neemt u hiervoor contact op met Maureen van Looijengoed om de mogelijkheden en wensen door te spreken.

Contact opnemen