Maand van de liefde
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec
Liefde is… voor iedereen

Februari is dé maand van de liefde. Na het bewogen 2020 verdient iedereen een beetje extra liefde en dit jaar is het meer dan ooit belangrijk om te benadrukken dat liefde voor iedereen is. Daarom heeft het Bergteam een extra liefdevol arrangement én een liefdesbox om af te halen gecreëerd om in februari samen met uw geliefde van te genieten. Die geliefde kan iedereen zijn, een huisgenoot, familielid, goede vriend(in) of uw partner. Of wat is mooier dan die topper in de zorg te verrassen met een liefdesarrangement? Liefde is voor iedereen, laten we dat vieren!

Culinaire liefdesbox

Ontvang bij uw afhaalbestelling een fles wijn cadeau!

Geniet dit jaar thuis van uw liefdesdiner uit de culinaire keuken van Berghotel Amersfoort. U kunt de hele maand februari uw bestelling bij het hotel afhalen en op 14 februari* kunt u het ook laten thuisbezorgen binnen gemeente Amersfoort. Het Bergteam heeft uw bestelling klaar staan op afspraak tussen 15:00 uur en 19:00 uur. Plaats ten minste 3 dagen* voor de gewenste afhaal/bezorgdatum uw bestelling. Geef bij uw bestelling uw eventuele dieetwensen en/of allergieën aan Ellen door. Zij zal u naderhand telefonisch contacten om de bestelling te bevestigen.

*Uw bestelling plaatsen voor 14 februari? Bestel dan vóór woensdag 10 februari 12:00 uur in de webshop. Wij bezorgen op afspraak tussen 12:00 en 18:00 uur.

Contact

Neem contact op met Celinde, supervisor bediening, voor uw vragen, verzoeken en suggesties. Celinde denkt graag met u mee over de mogelijkheden! Neem contact op door te mailen naar welkom@bestwesternamersfoort.nl, te bellen naar 033 – 422 42 22 of maak gebruik van het contactformulier.

Contact formulier

Amorsfoort Liefdesarrangement

Vanaf 230 euro voor twee personen

Boek uw liefdesarrangement in de maand februari en geniet van een liefdevol verblijf op de Amersfoortse Berg. Of het nu gezellig met uw huisgenoot, familielid of partner is, wanneer het veilig kan is het belangrijk om aandacht voor elkaar te hebben. Geniet met dit arrangement van een zoet romantisch ontbijt en het liefdesdiner met een Kir Framboise als aperitief. Kies uw datum en boek direct!

Dit arrangement is inclusief
ontvangst met Kir Framboise;
een overnachting in een romantische hotelkamer;
een liefdes ontbijt voor twee;
romantische sharing dinner voor twee;
bioscoop snack en drankjes voor in de hotelkamer.

Boek direct

Voorgerecht
Proeverij van huisgerookte zalm, carpaccio, mosterdsoepje en geitenkaas kroketjes

Hoofdgerecht
Dubbele kalfsrib-eye van de grill met rozeval aardappeltjes, ratatouille, cafe du paris en jus

Nagerecht
Parfait met rozenwater, redlips bonbons, chocolade moelleux, gemarineerde aardbeien

Contact

Wilt u uw liefdesarrangement reserveren? Maureen denkt graag met u mee! Reserveer uw hotelarrangement door te mailen naar welkom@bestwesternamersfoort.nl, te bellen naar 033 – 422 42 22 of maak gebruik van het contactformulier. Heeft u allergieën en/of dieetwensen? Geef deze alstublieft door, dan zorgen wij dat er aan uw verblijf niets ontbreekt.

Contact formulier