Belangrijk Bericht

Geachte gast,

Tijdens de persconferentie van 13 oktober is besloten dat hotels open mogen blijven en hotelgasten nog gebruik mogen maken van de brasserie. Echter is voor gasten die geen hotelkamer hebben geboekt vanaf 14 oktober onze brasserie en bar gesloten voor ten minste 14 dagen. Daarom bieden wij vanaf vandaag onze bezorgservice en afhaalservice weer actief aan en willen wij u vragen om een cadeaubon aan te schaffen die u in betere tijden weer bij ons mag inleveren. Wilt u toch echt bij ons aan tafel? Wanneer u een hotelkamer boekt mogen wij u verwelkomen. Neem gerust contact met ons op, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Samen staan we sterk 💛

Met hartelijke groet,

Mariska Lourens en Mark van Rooijen Directie Berghotel Amersfoort

Klik op de knop voor aangepast aanbod, maatregelen en de corona update.

Berghotel en COVID-19
Welkom in Brasserie Berghotel

Neem plaats in de warmste huiskamer van Amersfoort en ervaar onze passie voor gastvrijheid. Laat ons keukenteam u culinair verrassen tijdens een verfrissende lunch of een uitgebreid diner.

Het Bergteam vindt dat u, onze gast alleen maar de beste producten verdiend. Het Bergteam zoekt met zorg dranken en ingrediënten uit voor de beste smaakbeleving. Lees alles over ons eerlijke vlees van biologische boerderij Eco Fields. Bekijk ons uitgebreide wijnassortiment en laat ons u inspireren met de meest uitgebreide Gin & Tonic kaart van Amersfoort.

Reserveer uw tafel
Lunchkaart
Dinerkaart