Welkom in Brasserie Berghotel

Neem plaats in de warmste huiskamer van Amersfoort en ervaar onze passie voor gastvrijheid. Laat ons keukenteam u culinair verrassen tijdens een verfrissende lunch of een uitgebreid diner.

Het Bergteam vindt dat u, onze gast alleen maar de beste producten verdiend. Restaurant manager Hanno Schüller en Chef-Kok Liam O’Neill, zoeken met zorg dranken en ingrediënten uit voor de beste smaakbeleving. Lees alles over ons eerlijke vlees van biologische boerderij Eco Fields. Bekijk ons uitgebreide wijnassortiment, samengesteld door sommelier Hanno en zijn rechterhand Peter en laat ons u inspireren met de meest uitgebreide Gin & Tonic kaart van Amersfoort.

Reserveer uw tafel

Tot en met zondag 8 december zijn dit de menukaarten:

Dinerkaart
Lunchkaart en borrelkaart

De menukaart wordt op maandag 9 december gewijzigd naar onderstaande menukaarten:

Zonneterras

Op de Amersfoortse Berg vindt u het mooiste terras van Amersfoort. De Wisteria, beter bekend als de blauwe regen, hangt nonchalant over de houten poorten. Met een koud drankje, geserveerd door een vrolijke gastheer en gastvrouw, is het heerlijk vertoeven in het zonnetje. Neem plaats op het boventerras, voor een lunch, high tea of diner. Of geniet in de loungestoelen tussen de weelderige oase van een gezellige borrel. Wist u trouwens dat het zonneterras een uitermate geschikte plaats is voor een zomerpartij, bruiloft of barbecue? Kirsten en Maureen denken graag met u mee over de mogelijkheden!

Reserveer uw tafel