Vrolijk bericht, uw attentie alstublieft!

Geachte gast – Tijdens de corona-crisis blijft ons hotel geopend en vanaf 1 juni 12:00 uur mogen ook ons restaurant en terras weer open!
Graag vragen wij u om een tafel te reserveren. Ook kunt u uw bijeenkomsten weer bij ons inplannen!
Voor informatie over ons preventiebeleid inzake het Corona-virus, klik hier.

Reserveer uw tafel
Het Bergteam telt af...
0
0
0
0
Days
0
0
Hours
0
0
Minutes
0
0
Seconds
Welkom in Brasserie Berghotel

Neem plaats in de warmste huiskamer van Amersfoort en ervaar onze passie voor gastvrijheid. Laat ons keukenteam u culinair verrassen tijdens een verfrissende lunch of een uitgebreid diner.

Het Bergteam vindt dat u, onze gast alleen maar de beste producten verdiend. Het Bergteam zoekt met zorg dranken en ingrediënten uit voor de beste smaakbeleving. Lees alles over ons eerlijke vlees van biologische boerderij Eco Fields. Bekijk ons uitgebreide wijnassortiment en laat ons u inspireren met de meest uitgebreide Gin & Tonic kaart van Amersfoort.

Reserveer uw tafel
Zonneterras

Op de Amersfoortse Berg vindt u het mooiste terras van Amersfoort. De Wisteria, beter bekend als de blauwe regen, hangt nonchalant over de houten poorten. Met een koud drankje, geserveerd door een vrolijke gastheer en gastvrouw, is het heerlijk vertoeven in het zonnetje. Neem plaats op het boventerras, voor een lunch, high tea of diner. Of geniet in de loungestoelen tussen de weelderige oase van een gezellige borrel. Wist u trouwens dat het zonneterras een uitermate geschikte plaats is voor een zomerpartij, bruiloft of barbecue? Maureen van Looijengoed denkt graag met u mee over de mogelijkheden!

Reserveer uw tafel