Belangrijk Bericht

Geachte gast,

Tijdens de persconferentie van 12 januari 2021 is besloten dat hotels open mogen blijven. Helaas zijn we genoodzaakt om onze brasserie te sluiten en is ook roomservice geen mogelijkheid tot ten minste 9 februari 2021. Daarom bieden wij vanaf vandaag onze afhaalservice weer actief aan en willen wij u vragen om een cadeaubon aan te schaffen die u in betere tijden weer bij ons mag inleveren. Heeft u vragen of twijfelt u of iets wel of niet mag? Neem gerust contact met ons op, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Samen staan we sterk 💛

Met hartelijke groet,

Mariska Lourens en Mark van Rooijen Commercieel Directeur en F&B Manager Berghotel

Klik op de knop voor aangepast aanbod, maatregelen en de corona update.

Berghotel en COVID-19
Welkom in Brasserie Berghotel

Neem plaats in de warmste huiskamer van Amersfoort en ervaar onze passie voor gastvrijheid. Laat ons keukenteam u culinair verrassen tijdens een verfrissende lunch of een uitgebreid diner.

Het Bergteam vindt dat u, onze gast alleen maar de beste producten verdiend. Het Bergteam zoekt met zorg dranken en ingrediënten uit voor de beste smaakbeleving. Lees alles over ons eerlijke vlees van biologische boerderij Eco Fields. Bekijk ons uitgebreide wijnassortiment en laat ons u inspireren met de meest uitgebreide Gin & Tonic kaart van Amersfoort.

Reserveer uw tafel
Lunchkaart
Download Lunchkaart
Dinerkaart
Download Dinerkaart