Kerst op de Berg

Kerst op de Berg is als een sprookje… Geniet met uw dierbare gezelschap van een klassiek Kerstdiner met een moderne twist. Reserveer uw vijf-gangen kerstmenu en ervaar 117 jaar gastvrijheid tijdens een feestelijke maaltijd. De creatieve keuken verzorgt met plezier een culinaire verrassing. Laat ons u ontzorgen zodat u alle aandacht heeft voor de meest belangrijke mensen. Het belooft een magische Kerst te worden. U viert het toch ook met ons mee? All we want for Christmas is you!

Christmas Countdown
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Boek één van onze Kerst arrangementen en geniet van een feestelijk verblijf op de Amersfoortse Berg. Uw ontbijt inruilen voor een uitgebreide Kerstbrunch? Dat is mogelijk voor een toeslag van 15 euro per persoon. Kies uw favoriet en boek direct!

Kerst arrangement 1 nacht

Met dit Kerst arrangement verblijft u één nacht in een comfortabele hotelkamer, met een kerstontbijt en op 25 december een drie gangen kerstdiner.

vanaf 198 euro
Boek arrangement

Kerst arrangement 2 nachten

Met dit Kerst arrangement verblijft u twee nachten in een comfortabele hotelkamer, inclusief ontbijt waarvan een kerstontbijt en op 25 december een drie gangen kerstdiner.

vanaf 378 euro
Boek arrangement

Kerst arrangement 3 nachten

Met dit Kerst arrangement verblijft u drie nachten in een comfortabele hotelkamer, kerstontbijt, op 25 december een drie gangen kerstdiner en op 24 en 26 december een driegangediner.

vanaf 558 euro
Boek arrangement

Op dit moment is onze Chef met zijn keukenteam een fantastisch feestelijk kerstmenu aan het ontwikkelen. U kunt al reserveren!

Kerstdiner

Op eerste en tweede kerstdag serveert het Bergteam een drie- vier- en vijfgangendiner! U kunt reserveren op uw gewenste tijd vanaf 18:00 uur.
Geniet van een bijpassend wijnarrangement voor een feestelijke gastronomische ervaring.

Kerstbrunch

Op eerste en tweede kerstdag verzorgen van wij van 13:00 tot 16:00 uur een kerstbrunch. Laat u culinair verrassen en geniet met de hele familie van onze feestelijke kerstbrunch.

Arrangement Prijs per persoon
Driegangendiner 39,50 euro
Viergangendiner 44,50 euro
Vijfgangendiner 49,50 euro
Wijnarrangement bij diner 6 euro per gang
Kerstbrunch 34,50 euro
Kerst reserveren

Wilt u Kerst op de Berg reserveren? Wij denken graag met u mee! Maak uw reservering door te mailen naar welkom@bestwesternamersfoort.nl, te bellen naar 033 – 422 42 22 of maak gebruik van het contactformulier. Heeft u allergieën en/of dieetwensen? Geef deze alstublieft door, dan zorgen wij dat er ook aan uw Kerstdiner of Kerstbrunch niets ontbreekt.

Contact formulier