Welkom in Brasserie Berghotel

Neem plaats in de warmste huiskamer van Amersfoort en ervaar onze passie voor gastvrijheid. Ons keukenteam staat klaar om u culinair te verrassen tijdens een verfrissende lunch of een uitgebreid diner. Om de ruimte van 1,5 meter per tafel in ons restaurant te hanteren, vragen wij u om een tafel te reserveren. Zo bent u altijd verzekerd van een fijne plaats om ontspannen te genieten van uw lunch of diner. In onze brasserie kunt u onder meer plaatsnemen aan ons speciale pronkstuk: een eik uit 1907 die in de vorm van een prachtige leestafel is vereeuwigd.

Tafel reserveren
Zonneterras

Op de Amersfoortse Berg vindt u het mooiste terras van Amersfoort. De Wisteria, beter bekend als de blauweregen, hangt nonchalant over de houten poorten. Met een koud drankje, geserveerd door een vrolijke gastheer en gastvrouw, is het heerlijk vertoeven in het zonnetje. Neem plaats op het boventerras, voor een lunch, high tea of diner. Of geniet in de loungestoelen tussen de weelderige oase van een gezellige borrel. Wist u trouwens dat het zonneterras een uitermate geschikte plaats is voor een zomerpartij, bruiloft of barbecue? Ellen denkt graag met u mee over de mogelijkheden!

Besloten partij

Wilt u graag een besloten lunch of diner organiseren of komt u met meer dan 8 personen? Neem dan contact op met Ellen van de afdeling reserveringen. Zij zal een passende ruimte voor u uitzoeken en denkt graag met u mee om alles naar wens te organiseren. Onze Chef-Kok denkt met plezier mee om een mooi menu voor u samen te stellen. U kunt contact op nemen via 033 – 422 42 22, reserveringen@bestwesternamersfoort.nl of via het contactformulier.