Wine? Wine not?

Organiseert u een borrel? Onze bar en kroonkamer zijn ideaal voor een ontspannen borrel. Sommelier Hanno Schüller heeft een prachtige wijn collectie samengesteld voor ieder wat wils. Vraag naar de wijnkaart en laat uw gastgever u adviseren. Bekijk hier alvast de wijnkaart, proost!

Het Bergteam heeft ook een speciale passie voor Gin & Tonics! De meest uitgebreide Gin & Tonic kaart van Amersfoort is dan ook alleen in onze bar te vinden. De bedieningsbrigade is erg creatief met smaakcombinaties en diverse garneringen. Aan de hand van het Gin Compass kunt u uw smaak voorkeur aangeven. Uw gastgever zal u ongetwijfeld een fantastische Gin & Tonic serveren. Bekijk hier de Gin & Tonic kaart.

Liever een alcoholvrij drankje? Diverse alcoholvrije bieren staan voor u koud. Of drink out-of-the-box met de Seedlip! Dit bijzondere drankje is officieel een spirit maar is gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten en bevat geen alcohol. Er zijn maar liefst drie soorten. De Seedlip Spice 94, de Seedlip Garden 104 en de Seedlip Grove 42. De Seedlips zijn kruidig en smaken verrukkelijk met een tonic.

Uiteraard kunt u in onze bar ook genieten van diverse tapbieren. Vraag uw gastgever naar het Seizoensbier of kies voor de Amstel IJskoud. Bekijk de gevarieerde borrelkaart voor onze bieren op de fles en de bijpassende bittergarnituren. Voor de ultieme Berg ervaring is de Bergplank een onmisbare klassieker. De rijk belegde tapasplank is gevuld met allerlei broodjes met smeersels, zalm met zeewier en natuurlijk olijven, kaas en worst.

Reserveren

Organiseert u een borrel voor een grote groep? Onze Van Campenzaal biedt ruimte voor 120 personen. Viert u een speciale gelegenheid? Onze bar en kroonkamer zijn sfeervolle ruimtes voor een intiem gezelschap. Neem contact op met Kirsten en Maureen om de mogelijkheden door te spreken. Zij denken met plezier met u mee! Neem contact op via 033 – 422 42 22 of reserveringen@bestwesternamersfoort.nl of via het contactformulier.