Welkom in Brasserie Berghotel

Neem plaats in de warmste huiskamer van Amersfoort en ervaar onze passie voor gastvrijheid. Laat ons keukenteam u culinair verrassen tijdens een verfrissende lunch of een uitgebreid diner in onze Brasserie. Geniet van een uitgebreid ontbijt buffet in onze gezellige Van Campenzaal. U kunt plaatsnemen in onze brasserie en bij mooi weer op ons zonneterras. Om de maximum van 30 personen in ons restaurant te hanteren, vragen wij u om een tafel te reserveren. Zo bent u altijd verzekerd van een fijne plaats om te genieten van uw culinaire verrassing.

Tafel reserveren
Ontbijt

Geniet van een uitgebreid ontbijt met een ruime keuze aan kwaliteitsproducten. Het self-service concept biedt u de mogelijkheid om onbeperkt te genieten van warme en koude drankjes. Voor de zoetekauw staan er gebakjes, vruchtenyoghurt en zoet broodbeleg klaar. De Engelse ontbijt liefhebbers starten hun dag met bacon en ei. Voor een Frans ontbijtje komen de croissants vers uit de oven en met een beetje jam en diverse kazen is uw buik goed gevuld. Ook voor een zakelijk of privé ontbijt kunt u bij het Berghotel terecht.

Lees meer
Lunch & Diner

Laat ons u culinair verrassen tijdens een verfrissende lunch of een hartverwarmend diner. Ons keukenteam bereid uw gerecht met liefde en gebruikt graag lokale producten. Het Bergteam vindt dat u, onze gast alleen maar de beste producten verdiend. Het Bergteam zoekt met zorg dranken en ingrediënten uit voor de beste smaakbeleving. Lees alles over ons eerlijke vlees van biologische boerderij Eco Fields. Bekijk ons uitgebreide wijnassortiment en laat ons u inspireren met de meest uitgebreide Gin & Tonic kaart van Amersfoort.

Lees meer
Restaurant arrangementen

Geniet van een seizoensmenu en ga helemaal op in het moment! Geniet gezellig samen van een High Tea of vier het leven met een High Wine. Staat er een speciale gebeurtenis op de planning en wilt u een passend arrangement speciaal voor uw gezelschap? Het Bergteam denkt graag mee door een speciaal arrangement samen te stellen. Wist u dat wij ook een speciaal arrangement hebben tijdens de feestdagen? U bent van harte welkom!

Lees meer
Besloten partij

Wilt u graag een besloten lunch of diner organiseren of komt u met meer dan 8 personen? Neem dan contact op Maureen van Looijengoed van de afdeling reserveringen. Zij kunnen een passende ruimte voor u uitzoeken en denken graag met u mee om alles naar wens te organiseren. Het Bergteam denkt met plezier mee om een mooi menu voor u samen te stellen. U kunt contact op nemen via 033 – 422 42 22, reserveringen@bestwesternamersfoort.nl of via het contactformulier.