Belangrijk Bericht

Geachte gast,

Tijdens de persconferentie van 2 februari 2021 is besloten dat hotels open mogen blijven. Helaas zijn we genoodzaakt om onze brasserie te sluiten en is ook roomservice geen mogelijkheid tot ten minste 15 maart 2021. Daarom bieden wij vanaf vandaag onze afhaalservice weer actief aan en willen wij u vragen om een cadeaubon aan te schaffen die u in betere tijden weer bij ons mag inleveren. Heeft u vragen of twijfelt u of iets wel of niet mag? Neem gerust contact met ons op, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Samen staan we sterk đź’›

Met hartelijke groet,

Mariska Lourens en Mark van Rooijen Commercieel Directeur en F&B Manager Berghotel

Klik op de knop voor aangepast aanbod, maatregelen en de corona update.

Berghotel en COVID-19
Welkom in Brasserie Berghotel

Neem plaats in de warmste huiskamer van Amersfoort en ervaar onze passie voor gastvrijheid. Laat ons keukenteam u culinair verrassen tijdens een verfrissende lunch of een uitgebreid diner in onze Brasserie. Geniet van een uitgebreid ontbijt buffet in onze gezellige Van Campenzaal. U kunt plaatsnemen in onze brasserie en bij mooi weer op ons zonneterras. Om de ruimte van 1,5 meter per tafel in ons restaurant te hanteren, vragen wij u om een tafel te reserveren. Zo bent u altijd verzekerd van een fijne plaats om te genieten van uw culinaire verrassing.

Tafel reserveren

Ontbijt

Geniet van een uitgebreid ontbijt met een ruime keuze aan kwaliteitsproducten. Het self-service concept biedt u de mogelijkheid om onbeperkt te genieten van warme en koude drankjes. Voor de zoetekauw staan er gebakjes, vruchtenyoghurt en zoet broodbeleg klaar. De Engelse ontbijt liefhebbers starten hun dag met bacon en ei. Voor een Frans ontbijtje komen de croissants vers uit de oven en met een beetje jam en diverse kazen is uw buik goed gevuld. Ook voor een zakelijk of privé ontbijt kunt u bij het Berghotel terecht.

Lees meer

Lunch & Diner

Laat ons u culinair verrassen tijdens een verfrissende lunch of een hartverwarmend diner. Ons keukenteam bereid uw gerecht met liefde en gebruikt graag lokale producten. Het Bergteam vindt dat u, onze gast alleen maar de beste producten verdiend. Het Bergteam zoekt met zorg dranken en ingrediënten uit voor de beste smaakbeleving. Lees alles over ons eerlijke vlees van biologische boerderij Eco Fields. Bekijk ons uitgebreide wijnassortiment en laat ons u inspireren met de meest uitgebreide Gin & Tonic kaart van Amersfoort.

Lees meer

Restaurant arrangementen

Geniet van een seizoensmenu en ga helemaal op in het moment! Geniet gezellig samen van een High Tea of vier het leven met een High Wine. Staat er een speciale gebeurtenis op de planning en wilt u een passend arrangement speciaal voor uw gezelschap? Het Bergteam denkt graag mee door een speciaal arrangement samen te stellen. Wist u dat wij ook een speciaal arrangement hebben tijdens de feestdagen? U bent van harte welkom!

Lees meer

Contact

Komt u met een gezelschap groter dan 8 personen bij ons genieten van een lunch, high tea of diner? Neem dan contact op Ellen Hop, servicemedewerker reserveringen. Zij denkt graag met u mee om de gelegenheid naar wens te organiseren. Neem contact op door te mailen naar reserveringen@berghotelamersfoort.nl, te bellen naar 033 – 422 42 22 of maak gebruik van het contactformulier.

Contact formulier