Uw Bergmoment thuisbezorgd

Tijdens de sluiting van onze brasserie bezorgt het Bergteam uw bestelling gratis aan huis! Dit nieuwe aanbod is tijdens de lockdown in maart ontstaan om iedereen te voorzien van een bezorgservice. Zo denken we aan de mensen in onze omgeving die geen boodschappen kunnen of durven doen, onze vaste gasten die regelmatig bij ons kwamen en onze huiskamer missen, maar ook bijvoorbeeld een stelletje die ondanks deze periode een jubileum willen vieren en daarbij samen thuis genieten van een culinaire verrassing uit de keuken van Brasserie Berghotel. Wij bezorgen na 20:00 uur geen alcohol.

Uw diner kunt u bestellen op Thuisbezorgd.nl of klik op de knop voor het nieuwe menu, welke u via ons contactformulier kunt bestellen.
Overige bestellingen kunt u in onze webshop plaatsen.

Thuisbezorgd diner menu

Om de kwaliteit te verzorgen die u van ons gewend bent, is ons aanbod aangepast zodat het veilig, verantwoord en smaakvol bij u wordt thuisbezorgd. Buiten gemeente Amersfoort en/of bij een bestelling onder de 25 euro wordt er 4,50 euro bezorgkosten gerekend. Indien u speciale wensen hebt of allergieën waar wij rekening mee kunnen houden, neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee en vinden het belangrijkste dat we in deze tijd voor elkaar kunnen klaar staan. Onderstaande producten kunt u via onze webshop bestellen.

Contact

Neem contact op met het Bergteam voor uw vragen, verzoeken en bestellingen. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden! Neem contact op door te mailen naar welkom@bestwesternamersfoort.nl, te bellen naar 033 – 422 42 22 of maak gebruik van het contactformulier.