Uw Bergmoment voor thuis

Tijdens de sluiting van onze brasserie verzorgd het Bergteam uw bestelling voor thuis! Dit nieuwe aanbod is tijdens de lockdown in maart ontstaan om iedereen te voorzien van een afhaalservice. Zo denken we aan de mensen in onze omgeving die geen boodschappen kunnen of durven doen, onze vaste gasten die regelmatig bij ons kwamen en onze huiskamer missen, maar ook bijvoorbeeld een stelletje die ondanks deze periode een jubileum willen vieren en daarbij samen thuis genieten van een culinaire verrassing uit de keuken van Brasserie Berghotel. Wij kunnen na 20:00 uur geen alcohol verstrekken.

Gerechten van onderstaand menu kunt u na bestelling afhalen.

Om de kwaliteit te verzorgen die u van ons gewend bent, is ons aanbod aangepast zodat het veilig, verantwoord en smaakvol voor u wordt verzorgd. Ons culinaire aanbod is af te halen, wij bezorgen momenteel niet. Indien u speciale wensen hebt of allergieën waar wij rekening mee kunnen houden, neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee en vinden het belangrijkste dat we in deze tijd voor elkaar kunnen klaar staan. Onderstaande producten kunt u via onze webshop bestellen.

Contact

Neem contact op met het Bergteam voor uw vragen, verzoeken en bestellingen. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden! Neem contact op door te mailen, te bellen of maak gebruik van het contactformulier.

 033 – 422 42 22

 welkom@bestwesternamersfoort.nl