Covid-19

Covid-19 heeft een grote verandering gebracht in de samenleving. Het raakt ons allemaal op een andere manier. De horeca heeft zowel grote steun als ingrijpende maatregelen vanuit de overheid gekregen. Voor het Berghotel betekent dit dat we graag helpen en daarnaast ook om hulp vragen. Wij als Bergteam bieden daarom een bezorgservice aan voor iedereen. Zo zijn er mensen in de omgeving die geen boodschappen kunnen doen, mensen die regelmatig bij ons kwamen en onze huiskamer missen, maar ook mensen die ondanks deze periode iets te vieren hebben en daarbij samen thuis genieten van een door ons gemaakte maaltijd. Daarnaast verkopen wij cadeaubonnen, in de hoop de periode naar betere tijden financieel te mogen overbruggen. U kunt deze cadeaubon op een later moment bij ons inleveren. Binnen ons hotel voeren wij de Hotel Hygienics als leidraad om de maatregelen vanuit de overheid zo goed mogelijk op te volgen. Voor de concrete en officiële maatregelen verwijzen wij u naar onze Corona Update pagina.

Corona Update

Bij het Berghotel hanteren wij 7 huisgewoontes om de maatregelen vanuit de overheid te waarborgen. Deze noemen we Hygienics welke we voor het overzicht zowel voor recreanten als zakelijke gasten in een pagina met alle informatie over onze veiligheidsmaatregelen hebben verwerkt.

Hotel Hygienics
Meeting Hygienics

Bestellen

Het Bergteam verzorgt met liefde onze culinaire verrassingen voor bij u thuis. Zo hebben we een menu met de lekkerste gerechten en vullen we regelmatig onze webshop met tof tijdelijk aanbod. Klik op de knop voor de mogelijkheden.

Bestellen

Cadeaubonnen

Het Bergteam heeft uw steun nodig om deze periode te overbruggen. Daarom vragen wij u om alvast uw Bergmoment te kopen in de vorm van één van onze cadeaubonnen, leuk als cadeau óf voor uzelf!

Cadeaubon uitzoeken

Flexwerk arrangement

Overlegmoment of even iets samen aftikken? Boek een vergaderruimte voor een dagdeel voor een wel heel voordelig tarief.

Flexwerken

Kantoor Kamer

Thuis werken een uitdaging? Boek een hotelkamer als kantoor en krijg uw werk ongestoord gedaan!

Kantoor Kamer

Quarantaine arrangement

Quarantaine adres nodig? Boek ons quarantaine arrangement en u bent 10 dagen volledig ontzorgd bij het Berghotel.

Quarantaine arrangement
Contact

Neem contact op met het Bergteam voor uw vragen, verzoeken en bestellingen. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden! Neem contact op door te mailen, te bellen of maak gebruik van het contactformulier.

 033 – 422 42 22

 welkom@bestwesternamersfoort.nl