Kunst, poep, liefde en meer…

De voorjaarsvakantie begint en voor iedereen is een leuke activiteit in Amersfoort! Dat betekent volop plezier. Zet uw vakantie modus aan en ga op pad! Ga op ontdekking uit deze voorjaarsvakantie. Het Bergteam denkt graag mee u mee en heeft hun favoriete activiteiten op een rijtje gezet voor de leukste voorjaarsvakantie!

Klein Zwitserland

Klein Zwitserland is een prachtig bos op loopafstand van het Berghotel. Het heeft een ca. 3,5 km lange wandelroute. Een heerlijke plek voor hardlopen, een boswandeling of even een frisse neus halen. Wist u dat het Berghotel sinds kort de byAr verhuurt? Lees hier meer over de bijzondere byAr.

Dierentuin Amersfoort

Speciaal voor de voorjaarsvakantie heeft Dierentuin Amersfoort het evenement Poop& ZOO georganiseerd. Het evenement is van 15 februari t/m 1 maart. “Het programma is binnen, dus de ouders kunnen lekker opwarmen met een warme drank terwijl de kinderen in de wereld van de drol duiken”. Wist u dat wij ook een DierenPark arrangement aanbieden?

Boek hier uw arrangement
olifant

Mondriaanhuis
Dit jaar bestaat het Mondriaanhuis 25 jaar! Voor dit jubileum is er de tentoonstelling 25 x 25 x 25 georganiseerd. Voor de hele familie wat te zien, doen en beleven. Het Mondriaanhuis organiseert ook extra activiteiten voor kinderen, zoals creatieve workshops, speurtochten en knutselen. Het Berghotel heeft een leuke samenwerking met het Mondriaanhuis. Bekijk hier ons Mondriaanarrangement.

Vier Valentijn in de warmste huiskamer van Amersfoort
Februari is de maand van de liefde. U kunt de hele maand februari de liefde vieren in de warmste huiskamer van AMORsfoort! Geniet samen van een heerlijk liefdes gebakje of ga samen aan tafel voor een intiem ‘Sharing Dinner’ inclusief ‘Love Battle’. Wilt u het ultieme valentijnsgevoel ervaren? Boek het dan het ‘Liefde is Goud’ arrangement!

Boek Liefde is Goud

Bron: www.vvvamersfoort.nl