Vergaderruimtes

Organiseert u een zakelijke bijeenkomst in Amersfoort? Bij het Berghotel bent u aan het juiste adres! Niets is onmogelijk op de groene Amersfoortse Berg. Wat uw wensen of behoeften ook zijn, het Bergteam doet alles om uw bijeenkomst tot een succes te maken: kwaliteit gegarandeerd. Berghotel Amersfoort biedt faciliteiten van topkwaliteit en is gevestigd op een absolute A-locatie: de Amersfoortse berg. Het Berghotel biedt 16 multifunctionele vergaderruimtes, geschikt voor iedere gelegenheid tot maximaal 170 personen. Ook uw training, congres, beurs of een borrel voor het hele bedrijf kunt u bij ons organiseren! Kirsten en Maureen denken graag met u mee. En uiteraard is er volop gratis parkeergelegenheid voor u en uw gasten.

Vraag uw offerte aan
Capaciteit

De 16 multifunctionele vergaderruimtes hebben allemaal dezelfde kwaliteiten en faciliteiten, maar zijn toch allemaal verschillend. De ruimtes variëren van 27 m² tot 195 m² oppervlakte, geschikt voor groepen van 3 tot 100 gasten. Zaal 1 heeft als enige zaal een smart board en is het laatst gerenoveerd. De ruimte is modern chique ingericht en bevind zich op de begane grond. Zaal 2 tot en met 8 zijn nog in de klassieke stijl bekleed en zijn grotendeels te combineren. Zaal 9 tot en met 15 zijn in 2017 gerenoveerd en zijn prettig licht en klassiek ingericht.  Zaal 12, 13, 14 en 15 bevinden zich in het souterrain.

Ellen denkt graag met u mee om dé oplossing voor uw aanvraag te vinden. U kunt contact met hen opnemen voor al uw vragen over zaalreserveringen. Bel 033 – 422 42 22, stuur een e-mail naar reserveringen@bestwesternamersfoort.nl of vul het contactformulier in.