Ontmoeten we vaker doen

Organiseert u een zakelijke bijeenkomst in Amersfoort? Het Berghotel biedt alles dat u nodig heeft en meer! Wat uw wensen of behoeften ook zijn, ons Bergteam regelt alles om uw bijeenkomst tot een succes te maken: kwaliteit gegarandeerd.

Berghotel Amersfoort biedt faciliteiten van topkwaliteit en is gevestigd op een absolute A-locatie: de Amersfoortse Berg, op loopafstand van Centraal Station Amersfoort en het stadscentrum en binnen één kilometer van snelwegen A1 en A28. Het Berghotel beschikt over 16 multifunctionele vergaderruimtes, geschikt voor iedere gelegenheid tot 170 personen. Uw training, congres, beurs of een borrel voor het hele bedrijf helpen wij u professioneel te organiseren! Ellen denkt graag mee over elk aspect. Parkeren en Wi-Fi? Beiden zijn kosteloos inbegrepen voor u en uw gasten.

Boek uw vergadering direct online
Take a break

Tijdens uw bijeenkomst is een pauze moment zeer belangrijk. Daarom is onze lobby gevuld met lekkernijen, waar u diverse soorten koffie kunt maken en uzelf kunt voorzien van een koekje of snoepje of een stuk handfruit. In de middag zijn er bouillons met garnering en groentechips met dips aanwezig. Zo bent u even uit de vergader omgeving en dat is erg goed voor de concentratie en vitaliteit. Door het centraal plaatsen van de versnaperingen voorkomen wij veel verspilling. Bovendien is er altijd genoeg voor iedereen.

Contact

Neem contact op met Ellen, servicemedewerker zaalreserveringen, voor uw vragen, verzoeken en suggesties. Ellen denkt graag met u mee over de mogelijkheden! Neem contact op door te mailen naar welkom@bestwesternamersfoort.nl, te bellen naar 033 – 422 42 22 of maak gebruik van het contactformulier.

Contact formulier