Feest vieren

Het Bergteam ziet altijd reden voor een feestje. Uw verjaardag en jubilieum vieren wij graag met u mee! Onze keuken- en bedieningbrigade denken graag mee om uw bijeenkomst tot een succes te maken. Speciale wensen proberen wij dan ook altijd te laten uitkomen. Uiteraard wordt uw tafel of ruimte vrolijk versierd. Ook uw receptie, bedrijfsuitje, familiefeest en bruiloft kan bij ons worden verzorgd! Ons reserveringen team denkt graag mee om alles tot in de puntjes voor u te verzorgen. Onze mooiste ruimte voor een intieme feestelijke bijeenkomst is de Kroonkamer. De combinatie van goud en Hague blue met de donkeren houten lambrisering en het uitzicht over de monumentale tuin maakt het een magische ruimte voor uw evenement.

Speciale wensen proberen wij dan ook altijd te laten uitkomen. Uiteraard wordt uw tafel of ruimte vrolijk versierd. Ook uw receptie, borrel,  bedrijfsuitje, familiefeest en bruiloft kan bij ons worden verzorgd! Ons reserveringen team denkt graag mee om alles tot in de puntjes voor u te verzorgen.

Onze mooiste ruimte voor een intieme feestelijke bijeenkomst is de Kroonkamer. De combinatie van goud en Hague blue met de donkeren houten lambrisering en het uitzicht over de monumentale tuin.

Jubileum

Jubilea zijn bijzondere momenten. Bent u 25 jaar getrouwd, 10 jaar in dienst of misschien bestaat uw firma al 20 jaar? Feestelijke momenten als deze zijn er om te vieren en terug te denken. Wat is er veranderd en wat is er juist al die tijd hetzelfde gebleven? De mooiste herinneringen worden opgehaald en ook de tegenslagen waar doorheen is geworsteld komen weer boven.

Het Bergteam weet als geen ander hoe zij uw jubileum tot een spectaculair vier moment kunnen omtoveren. Versieringen, persoonlijke hapjes en feestelijke drankjes, wellicht een mooie fotokaart of een persoonlijke menukaart.

Vier uw jubileum zoals het bij u en uw gezelschap past. Organiseer een feestje of een borrel of kies voor een gezamenlijk diner, high tea of high wine in uw eigen feestelijke ruimte! Kirsten en Maureen denken graag met u mee over de mogelijkheden, zodat uw jubileum het vier moment krijgt dat het verdient!

Babyshower

Hoera! Is er een baby op komst en wilt u dit graag vieren bij een baby shower of wilt u op een spectaculaire manier het gender van de baby bekend maken? Het Bergteam helpt u graag met het organiseren. Het Bergteam denkt graag mee over een gezellige ruimte met passende versieringen. De creatieve keuken en bediening denken mee over hapjes en drankjes in stijl.

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u uw wensen doorspreken? Neem contact op met Maureen en Kirsten. Zij denken graag met u mee om uw feest te laten slagen. Bel naar 033 – 422 42 22, stuur een e-mail naar reserveringen@bestwesternamersfoort.nl of vul het contactformulier in.

Contact opnemen