Belangrijk Bericht

Geachte gast,

Tijdens de toespraak van Premier Rutte is op 14 december besloten dat hotels open mogen blijven. Helaas zijn we genoodzaakt om onze brasserie te sluiten en is ook roomservice geen mogelijkheid tot ten minste 19 januari 2021. Ook bijeenkomsten en evenementen zijn geen optie in de komende vijf weken. Helaas kunnen wij uw partij daarom momenteel niet faciliteren. Indien u vragen heeft of met ons wil overleggen, neem vooral contact met ons op, wij staan u graag te woord. Wij danken u hartelijk voor uw begrip en medewerking en kijken er naar uit om u in betere tijden weer veilig te mogen verwelkomen.

Met hartelijke groet,

Mariska Lourens en Mark van Rooijen
Commercieel Directeur en F&B Manager Berghotel

Klik op de knop voor aangepast aanbod, maatregelen en de corona update.

Berghotel en COVID-19
Feest vieren

Zolang de corona maatregelen van kracht zijn verzorgen wij uw partij veilig op 1,5 meter. Bekijk hier alvast de Hotel Hygienics om te zien hoe wij met uw veiligheid omgaan.

Het Bergteam ziet altijd reden voor een feestje. Uw verjaardag en jubileum vieren wij dan ook graag met u mee! Onze keuken- en bedieningsbrigades denken graag mee om uw bijeenkomst tot een onvergetelijk succes te maken. Speciale wensen kunnen wij vrijwel altijd laten uitkomen. Uiteraard wordt uw tafel of ruimte vrolijk versierd voor uw receptie, bedrijfsuitje, familiefeest, bruiloft of elke andere feestelijke gelegenheid! Ons reserveringsteam staat daarbij voor en tijdens uw viering klaar om mee te denken en alles tot in de puntjes voor u te verzorgen.

Onze mooiste ruimte voor een intieme feestelijke bijeenkomst is de Kroonkamer. De combinatie van goud en Hague blue, samen met de donkeren houten lambrisering én het uitzicht over de prachtige monumentale tuin, maakt dit een betoverende ruimte voor uw evenement.

Uw bruiloft: één van de mooiste dagen in jullie leven. Bij het Berghotel maken we maar al te graag deel uit van deze magische en onvergetelijke dag. Het Bergteam voldoet graag aan al jullie persoonlijke wensen en zal er alles aan doen om uw bruiloft uniek en memorabel te maken. Als twee mensen samenkomen om samen met familie en vrienden de liefde te vieren, dan geven wij daar alle ruimte voor. Wij zetten met liefde nét dat extra stapje voor het bruidspaar.

Uw bruiloft op de Berg
Jubileum

Jubilea zijn bijzondere momenten. Bent u 25 jaar getrouwd, 10 jaar in dienst of misschien bestaat uw firma al 20 jaar? Feestelijke momenten als deze zijn er om te vieren en terug te denken. Wat is er veranderd en wat is er juist al die tijd hetzelfde gebleven? De mooiste herinneringen worden opgehaald en ook de tegenslagen waar doorheen is geworsteld komen weer boven.

Het Bergteam weet als geen ander hoe zij uw jubileum tot een spectaculair vier moment kunnen omtoveren. Versieringen, persoonlijke hapjes en feestelijke drankjes, wellicht een mooie fotokaart of een persoonlijke menukaart.

Vier uw jubileum zoals het bij u en uw gezelschap past. Organiseer een feestje of een borrel of kies voor een gezamenlijk diner, high tea of high wine in uw eigen feestelijke ruimte! Ellen denkt graag met u mee over de mogelijkheden, zodat uw jubileum het vier moment krijgt dat het verdient!

Babyshower

Hoera! Is er een baby op komst en wilt u dit graag vieren bij een baby shower of wilt u op een spectaculaire manier het gender van de baby bekend maken? Het Bergteam helpt u graag met het organiseren. Het Bergteam denkt graag mee over een gezellige ruimte met passende versieringen. De creatieve keuken en bediening denken mee over hapjes en drankjes in stijl.

Contact

Heeft u vragen of wilt u uw wensen doorspreken? Ellen denkt graag met u mee om uw feest te laten slagen! Neem contact op door te mailen naar welkom@bestwesternamersfoort.nl, te bellen naar 033 – 422 42 22 of maak gebruik van het contactformulier.

Contact formulier