Feest vieren

Zolang de corona maatregelen van kracht zijn verzorgen wij uw partij veilig op 1,5 meter. Bekijk hier alvast de Hotel Hygienics om te zien hoe wij met uw veiligheid omgaan.

Het Bergteam ziet altijd reden voor een feestje. Uw verjaardag en jubileum vieren wij dan ook graag met u mee! Onze keuken- en bedieningsbrigades denken graag mee om uw bijeenkomst tot een onvergetelijk succes te maken. Speciale wensen kunnen wij vrijwel altijd laten uitkomen. Uiteraard wordt uw tafel of ruimte vrolijk versierd voor uw receptie, bedrijfsuitje, familiefeest, bruiloft of elke andere feestelijke gelegenheid! Ons reserveringsteam staat daarbij voor en tijdens uw viering klaar om mee te denken en alles tot in de puntjes voor u te verzorgen.

Onze mooiste ruimte voor een intieme feestelijke bijeenkomst is de Kroonkamer. De combinatie van goud en Hague blue, samen met de donkeren houten lambrisering én het uitzicht over de prachtige monumentale tuin, maakt dit een betoverende ruimte voor uw evenement.

Uw bruiloft: één van de mooiste dagen in jullie leven. Bij het Berghotel maken we maar al te graag deel uit van deze magische en onvergetelijke dag. Het Bergteam voldoet graag aan al jullie persoonlijke wensen en zal er alles aan doen om uw bruiloft uniek en memorabel te maken. Als twee mensen samenkomen om samen met familie en vrienden de liefde te vieren, dan geven wij daar alle ruimte voor. Wij zetten met liefde nét dat extra stapje voor het bruidspaar.

Uw bruiloft op de Berg
Jubileum

Jubilea zijn bijzondere momenten. Bent u 25 jaar getrouwd, 10 jaar in dienst of misschien bestaat uw firma al 20 jaar? Feestelijke momenten als deze zijn er om te vieren en terug te denken. Wat is er veranderd en wat is er juist al die tijd hetzelfde gebleven? De mooiste herinneringen worden opgehaald en ook de tegenslagen waar doorheen is geworsteld komen weer boven.

Het Bergteam weet als geen ander hoe zij uw jubileum tot een spectaculair vier moment kunnen omtoveren. Versieringen, persoonlijke hapjes en feestelijke drankjes, wellicht een mooie fotokaart of een persoonlijke menukaart.

Vier uw jubileum zoals het bij u en uw gezelschap past. Organiseer een feestje of een borrel of kies voor een gezamenlijk diner, high tea of high wine in uw eigen feestelijke ruimte! Kirsten en Maureen denken graag met u mee over de mogelijkheden, zodat uw jubileum het vier moment krijgt dat het verdient!

Babyshower

Hoera! Is er een baby op komst en wilt u dit graag vieren bij een baby shower of wilt u op een spectaculaire manier het gender van de baby bekend maken? Het Bergteam helpt u graag met het organiseren. Het Bergteam denkt graag mee over een gezellige ruimte met passende versieringen. De creatieve keuken en bediening denken mee over hapjes en drankjes in stijl.

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u uw wensen doorspreken? Neem contact op met Maureen en Kirsten. Zij denken graag met u mee om uw feest te laten slagen. Bel naar 033 – 422 42 22, stuur een e-mail naar reserveringen@bestwesternamersfoort.nl of vul het contactformulier in.

Contact opnemen