Vergaderen

Organiseert u een zakelijke bijeenkomst in Amersfoort? Bij het Berghotel bent u aan het juiste adres! Wat uw wensen of behoeften ook zijn, het Bergteam doet alles om uw bijeenkomst tot een succes te maken: kwaliteit gegarandeerd.

Berghotel Amersfoort biedt faciliteiten van topkwaliteit en is gevestigd op een absolute A-locatie: de Amersfoortse Berg. Het Berghotel biedt 16 multifunctionele vergaderruimtes, geschikt voor iedere gelegenheid tot maximaal 170 personen 30 personen*. Ook uw training, congres, beurs of een borrel voor het hele bedrijf kunt u bij ons organiseren! Uiteraard is er volop gratis parkeergelegenheid voor u en uw gasten.

*De corona maatregelen limiteren de maximum capaciteit tot een groep van 30 personen op 1M5 per ruimte. Wij verzorgen graag uw grotere bijeenkomsten via een live-stream met onze Hybrid Meetings pakketten.

Meer lezen
Feest vieren

Hoera! U heeft iets te vieren! Slingers, ballonnen, goed eten en klassieke service. Zo is uw jubileum, verjaardag of baby shower op de Berg een feest waar uw gasten nog lang over zullen napraten. Bespreek uw wensen en ideeën met Ellen en organiseer samen met ons een geslaagde partij op de Berg.

Meer lezen
Bruiloft

Jullie gaan trouwen! De mooiste dag van jullie leven is een bijzonder evenement. Het Bergteam wil maar al te graag deze schitterende gebeurtenis met jullie delen. Organiseer een magische bruiloft op de Amersfoortse Berg en geniet van onze klassieke service. Neem een kijkje in de kroonkamer en de van Campenzaal en bespreek jullie wensen met het Bergteam. Wilt u graag een buitenbruiloft? Denk eens aan de ceremonie in een gezellig gedecoreerde monumentale tuin of aan een feest op ons zonnige terras! Ellen denkt graag mee om de bruiloft van uw dromen te realiseren!

Uw bruiloft op de Berg

Contact

Neem contact op met Ellen Hop, servicemedewerker reserveringen, voor uw vragen en offerte aanvragen. Ellen denkt graag met u mee over de mogelijkheden! Neem contact op door te mailen naar reserveringen@bestwesternamersfoort.nl, te bellen naar 033 – 422 42 22 of maak gebruik van het contactformulier.

Offerte formulier