Uw Bergmoment voor thuis

Tijdens de sluiting van onze brasserie verzorgt het Bergteam uw bestelling voor thuis! Dit aanbod is tijdens de lockdown in maart ontstaan om u te blijven voorzien van ons culinaire aanbod. Maak uw keuze en plaats uw bestelling voor thuis om te genieten van een culinaire verrassing uit de keuken van Brasserie Berghotel. Wij verstrekken na 20:00 uur geen alcohol.

Europa Proeverij

Het Bergteam neemt u mee op een culinaire reis door Europa! Bestel de Europa Proeverij van deze week in onze webshop en haal uw bestelling af bij onze receptie.

Weekend Specials

Geniet in het weekend thuis van onze High Tea, High Wine en High Beer of bestel een borrelpakket in combinatie met onze digitale bierproeverij.

Saturday Roast

Iedere zaterdag staat onze BBQ voor u aan met de Saturday Roast van die week! Kom op zaterdag tussen 17:00 en 19:00 uur naar onze Drive-Through.

Maand van de Liefde

Verjaardagskalender

Ontbijtbox

Mondriaan Vitrine

Onze Mondriaan items uit de vitrine zijn nu ook in de webshop beschikbaar! Bestel direct en haal uw bestelling bij ons af.

Contact

Neem contact op met het Bergteam voor uw vragen, verzoeken en bestellingen. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden! Neem contact op door te mailen, te bellen of maak gebruik van het contactformulier.

 033 – 422 42 22

 welkom@berghotelamersfoort.nl