Berghotel On Tour

Het Bergteam noemt zich met trots Ambassadeurs van Amersfoort. Amersfoort en omstreken heeft oneindig veel schitterende activiteiten. Om echt álles uit uw verblijf in Amersfoort te halen is het fijn om van te voren alle activiteiten te kennen. Het Bergteam weet dat daar soms een beetje keuzestress bij komt kijken. Om het kiezen van een leuk uitje wat makkelijker te maken, is het Bergteam op pad gegaan. Zo kunnen wij uit eigen ervaring, als echte Amersfoort Ambassadeurs, vertellen wat het allerleukste is om te doen! Wist-u-dat in het Berghotel schermen staan waarop wij alle activiteiten weergeven? Zo kunt u voor u op pad gaat alle opties nog eens goed bekijken.

Amersfoort

Welkom in Amersfoort, ook wel bekend als de Keistad. Onze groene, idyllische stad ligt in het midden van Nederland. U vindt er al het mooie wat u maar ken bedenken, zoals een historische binnenstad met grachten, boeiende musea, bijzondere winkels en vrolijke festivals. Leer Amersfoort kennen en ervaar dat uw eerste bezoek niet het laatste zal zijn…

Video’s

Het Bergteam legt in video’s vast in de serie Berghotel On Tour. Kijk op ons YouTube kanaal in de playlist Berghotel On Tour voor de leukste uitjes. Wist-u-dat in onze lobby’s een CityTrip Guide staat? Deze zuil bevat ook alle informatie die u nodig hebt voor een geslaagd verblijf in onze prachtige stad.

Berghotel On Tour